Φ Murti_San Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 sessizliğin_kızı sende ne varsa yazmıssın anı defterinde sayfa kalmamış bize birkaç kelem birşeyler sıkıştırayım şuraya .... arkadaşım öncelikle zorluklar ve yaşadıkların gerçekten zor bir sınav ve hayat mücadelesi . bu yaşananlardan yüzünün akıyla çıkmayı başarabildin . bu büyük bir erdem. doğru düşünüp , doğru karar verebilmek . inşallah her zaman doğru ile beraber ol... sen gözle değil, gönül gözüyle gören arkadaşlarımızdan birisin ! biz insanları hatalarıyla sevmeyi öğrendik ! ancak insanlar bizi hatalarımızla sevmeyi öğrenemediler doğru herzaman doğru olarak kalır sen doğruluk ve iyilikten ödün vermedikçe kötüler her zaman kaybetmeye mahkumdur. bende her zaman doğruyla ve seninle beraberim güneş balçıkla sıvanamaz............ iyiki varsın arkadaşım ve dostum ................. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 daha ne diyim kralx sağa. bu kadar sevilen biri olduğun için seni kıskanmıyom deil valla. görüşlerini seviyorum. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 sessizliğin_kızı sende ne varsa yazmıssın anı defterinde sayfa kalmamış bize birkaç kelem birşeyler sıkıştırayım şuraya .... arkadaşım öncelikle zorluklar ve yaşadıkların gerçekten zor bir sınav ve hayat mücadelesi . bu yaşananlardan yüzünün akıyla çıkmayı başarabildin . bu büyük bir erdem. doğru düşünüp , doğru karar verebilmek . inşallah her zaman doğru ile beraber ol... sen gözle değil, gönül gözüyle gören arkadaşlarımızdan birisin ! biz insanları hatalarıyla sevmeyi öğrendik ! ancak insanlar bizi hatalarımızla sevmeyi öğrenemediler doğru herzaman doğru olarak kalır sen doğruluk ve iyilikten ödün vermedikçe kötüler her zaman kaybetmeye mahkumdur. bende her zaman doğruyla ve seninle beraberim güneş balçıkla sıvanamaz............ iyiki varsın arkadaşım ve dostum ................. bura benim sedat bana verdi yazarım tabi ortak kullanıyos Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 SENİN...için http://www.MP3Dinle.be/mail_dinle.php?id=5...fBBo6H3Ugqsb04U Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 SENİN İÇİN http://www.MP3Dinle.be/mail_dinle.php?id=5...87GWjAlQXN9K1dz http://www.MP3Dinle.be/mail_dinle.php?id=5...UeTXDD4VTC4sUp9 Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 SENİN İÇİN http://www.MP3Dinle.be/mail_dinle.php?id=5...T6ap6k3C6Xuugvp http://www.MP3Dinle.be/mail_dinle.php?id=5...XSCL7hyj4nVAUVX Alıntı
Φ sule70 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 selam kralx sizinde yazılarınızı okuyorum ve sizinde çok zeki biri olduğunuz kanaatindeyim ve demekki hakikaten bilgili insanların bişeyler için mücadele ettiğini görmek beni mutlu ediyor başarılar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Merhaba xlark tades. Seninle ilk başlarda biraz ters düştük ama bunların birbirimizi iyi tanımamamızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Umarım bundan sonra sağlam bir arkadaşlık kurabiliriz. Forumda yazdıkları ile varlığını gösteren akılcı, bilgili, açık sözlü bir arkadaşsın. İnsan olmanın en büyük erdemi aklını işletebilmektir. Ve benim aklını işletenlere karşı özel bir saygım var. Hele aklını bilgi ile zenginleştirenler ve inandığı uğurda mücadele edenler saygıya değer. Bundan sonra ki yaşamında inandığın değerlerin uğruna mücadeleden pes etmemen ve bilgilerine daha fazlasını ekleyebilmen dileğiyle. Aklın, kültürün ve bilginle varlık gösterenlerden olmanı temenni ederim. Sevgiler arkadaşım... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 BAYTAR Bu dilden firar eden her söz, yaydan çikmis ok gibi Sözler bazen bir hazine bazen dermansiz bir dert tipi Geçmis dünden bahsetmek lezzetsiz Gelmemis yarindan hep mi sikayetçiyiz biz Aklimin ipinin ucuda kaçmis, timsah katreleri bosalsin Bir iki damla hiç degersiz Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev nam-i-degersiz Gece-gündüz ömürden yontar dünya dönmez yarensiz Bugün ömrün yarim gün, serbest kalsin fikrim Senin tozlarini silemez tenimden ellerim Varlik ruhu terk eder gözüm gözünden ayrilinca Bendeki ask altin misali agirliginca Sensiz benlik yokluk demek kalbim sana emekçi Ask denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi Basim sarkit bir mahalsiz cümle yolumun önüne tas Dudaklarin kaderin halden çakir keyif dertdas Gören der ki sel agzina bina yapmak aptal isi Yel eserse kirmaz disimi, kalp bir körse görmez bir seyi Saniyeler dakikalarla yapar alisverisi Saatler seni alir benden korkarim olamaz gelisi Hasret gözümün isiklarini söndüren alçak misafir Afitap sönük bir mum ayrilik hain bir zehir Melek yanimda yüzünü saklar felek yüzüme kas çatar Bir tek bu hüznü sen bogarsin ipek tenin derime batsin Rüzgar saçini süpürse mest olur bakislarim Adinla uyanir kulaklarim, yüzünle açar göz kapaklarim En güzel siirlerimle kaleme adini sayiklatirim Odamin hayaletisin sessizligine asigim Derdime çare baytarim yok Dengeme destek tut ki durayim Safak günesin fermanii geçer aci tatli sayili zamanin sancisi Ama melek bir yandan , seytan bir yandan Basim zindan yokluk var bu kaçinci sikayetim bilmem Kafami duvara yasladim omuzlarin yanimda yok Ahbaplar maymun istah sahibi benim içim senle tok Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm Sessizliginle gelir hüznüm yoklugunda gömülü ölüyüm Bu devranin binlerce sevgi müsterisinden biriyim Yalnizligima küfrederim sensiz halden müstekilim Ilelebette dönmez olsan bil ki yalniz nöbetteyim Hatalarima savas açtim her gün farkli kefendeyim Hayat günlük defter yapragi hazan gelir dökülür Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür Dertle anlas deva bul üzüntü kalbi sömürürür Yüzüne baktigim her an cennetten bahçe görülür Gülüsle sen degil gönül bucaklarinda harabeler Bu hilekar tavirla geçer fena saatler Seni içeren masallarim anlatilacak kadar kisa degiller Ask ilinde bir tarafta cüceler diger yanda devler Derdime çare baytarim yok Dengeme destek tut ki durayim Safak günesin fermanii geçer aci tatli sayili zamanin sancisi Ama melek bir yandan , seytan bir yandan Basim zindan yokluk var bu kaçinci sikayetim bilmem Sagopa Kajmer Ama melek bir yandan , seytan bir yandan Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Seninle ilk başlarda biraz ters düştük ama bunların birbirimizi iyi tanımamamızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Umarım bundan sonra sağlam bir arkadaşlık kurabiliriz. Kurduk bile.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Öpüyorsam ayrılığı gözünden Söküyorsam yüreğimi göğsümden Geçiyorsam gözleririnin içinden Sana olan sevdamdır bilesin... http://sewdam.com/resimler/kurdu.mp3 Karşılıksız sevebilmekse sevda... Gerçek seven küle dömüş her çağda Elin kolun bağlanmışsa kıyıda Sana olan sevdamdır bilesin.... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 £llerinin Arasına ßir Yürek ßıraktım İster Qnu ALır Kendi Yureqine Koyarsın İster ßır Hic qißi Kaldırıp ßir yere Atarsın Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 ????????????????????????? yane sessiz kıs Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Bu anı defteri Kralın mıydı, yanlış deftere mi girdim, sessizliğin kızı kaplamış her yanı Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Bu anı defteri Kralın mıydı, yanlış deftere mi girdim, sessizliğin kızı kaplamış her yanı sedat bana verdi sorabilirsiniz benim artık son bir..... http://www.volkanturkoglu.com/mp3/volkan%2...0-%20sonbir.mp3 Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Evet Burcuya verdim bu topici.. Hatta tapu işlemleri bile bitti.. Diğer vereselere bişey yok.. Hepsi Burcunun..) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Evet Burcuya verdim bu topici.. Hatta tapu işlemleri bile bitti.. Diğer vereselere bişey yok.. Hepsi Burcunun..) yaaa demedimmi ben size bu topic benim teşekkürler sedat Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 yaaa demedimmi ben size bu topic benim teşekkürler sedat İyide diğer vereseler beni öldürecek..:) Neden ona bıraktın bütün varını diye.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 hayırlı olsun topicin sessizliğin kızı, sana bol şiirli günler dileyelim o zaman Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 İyide diğer vereseler beni öldürecek..:) Neden ona bıraktın bütün varını diye.. bişe olmas Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.