Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Farkındamısınız bilmem ama onun yokluğu hissediliyor.. Geldiğimde buradaydı yazılarını okudukça şaşırdım çünkü o kadar doğru şeyleri o derece yalın bir biçimde anlatıyordu ki yazdıklarını anlamamak mümkün değildi.. Belki bir çok kişi onunla benim çok yakın olduğumu düşünebilir ama değildik aslında .. Hiç özel bir dialoğumuz olmadı dersem yalan söylememiş olurum... Sanıyorum son zamanlarında gönlünü çok yormuş olmalı ki şimdi burada değil ama tavsiyem olur ki onun iletilerine rastlarsanız muhakkak okuyun... O öğretirdi.

• Cevaplar 240
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

saygı duyduğum bir insan pek fazla tanımıyorum fakat yazdığı iletilerden edindiğim bilgiler doğrultusunda şunu söyleye bilirim

saygılı yapıcı sevgi dolu mütevazi bir kardeşim herşey gönlünce olsun

hep mutlu kal

Gönderi tarihi:

burda çok sık bulunmamasına rağmen kendisi sevdiğimiz arkadaşlarımızdan ;) yazılarını okumaktan zevk alıyorum... bizlere kattıkları için teşekkürler... sürekli aramızda bulunması dileklerimle...

herşey gönlünce olsun :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Söylenecek ne cok soz var ve soylenen bır o kadar fazla

Yazılacak ne cok sey var ve yazılan cok daha fazla

Gecenın Zemheri ayazında ince bir ışıkla

Anılacak ne çok dost var zamanda....

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

o bana hep muamma derdi ....

sende benim icin öylesin karlx arkadasim....

oh be nihayet söyleyebildim :)

Gönderi tarihi:

Sevgili dostum Kralx. Bu yazıyı birgün okursan, lütfen o gün bu yazıya bir yanıt yaz, aksi takdirde kırılırım.

Kralx kimdir ? Yanıtım ; Dünyada biri ben de mahfuz dört tane Bağ vardır. Bunlardan biri Gesi'de, biri Doğu Türkistandaki Turfan'da birisi de Meram'dadır. İşte Kralx bu bağların herhangi birinde sohbet edeceğim bir adamdır. Ve bir an evvel bu foruma dönmelidir.

bozan

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

İnanırmısınız foruma 8 ay ara verdim tekrar geri döneli bir ayı geçti bu topici yeni gördüm bugün..

Sevgili dostum ve kardeşim arman'a çok teşekkür ediyorum..

Hakımda olumlu olumsuz yazanlara da çok teşekkür ediyorum..

Özellikle Arman'ın ve Bozan abinin yazdıkları beni çok etkiledi..

İkinizin de değerini belirleyemiyorum.. sanırım paha biçilmicek..

Gönderi tarihi:

kralx forumun en yardım severi en iyi anlatanı

dün forum içinde nasxıl olduysa öğrenemediğim bir şeyi ona sordum çok iyi anlattı bana

üstelik benim utanmamamı sağladı zaten ona bu yüzden gittim

şimdi kızlardan birine sormuş olsam forumda bayrak ederlerdi onu bilmioy diye

her neyse ondan güvenerek yardım istedim ve çok ilgilendi

teşekkür ederim kral

ayrıca biliyorum paylaşmayı yinede metod önemli yanlış anlaşılmalar olmasın diye :clover:

Gönderi tarihi:
:) sedat abim bi tane ya.... bir arkadaşta olan herşey var onda...yardım sever, ayrım yapmayan, insnları küçük düşürmeyen daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var onda.. onun arkadaşlığını tatmamış olanlar çok kötü... :( hayatta herşey istediğin gibi olsun sedat abim... :) herzaman yolun açık olsun... :wub:
Gönderi tarihi:

Sevgili Kralx,

Çok fazla tanıma fırsatı bulamadım fakat gözlemlediğim kadarıyla ; beyefendi ve kişiliğine hayran kaldığım biri diyebilirim...Seviyeli ve paylaşıma yönelik yazılarını okumaktan zevk aldığım nadir kişilerden...Ayrıca ikinci memleketimden :D

Umarım hayat boyu istediğin ve gönlünden geçen ne varsa seninle birlikte olur.... :clover: :clover:

Sevgiler....

Gönderi tarihi:

kralx forumun en yardım severi en iyi anlatanı

dün forum içinde nasxıl olduysa öğrenemediğim bir şeyi ona sordum çok iyi anlattı bana

üstelik benim utanmamamı sağladı zaten ona bu yüzden gittim

şimdi kızlardan birine sormuş olsam forumda bayrak ederlerdi onu bilmioy diye

her neyse ondan güvenerek yardım istedim ve çok ilgilendi

teşekkür ederim kral

ayrıca biliyorum paylaşmayı yinede metod önemli yanlış anlaşılmalar olmasın diye :clover:

tutumum buydu.

Gönderi tarihi:

sewgili Sedat cım ,

sana yazmadan edemicem , forumda tanıdığım, iletilerinde doğru bilgiler bulunduran ve bunları anlaşılır bi şekilde paylaşabilen ender kişilerdensin , seni çok iyi tanımasamda izlenimlerim doğru bir insan olduğun yönündedir :)

Allah inşallah hiç bir konuda utandırmaz seni , :clover:

sewgiler ...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.