Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl tamam tamam kızma meleğim , hemen yazıyorum iyi ki varsın, iyi ki burdasın ve bizimlesin
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Yazar canımsın çok mutlu oldum teşekkür ederim iyi ki sizler de varsınız
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Yazar baktım ki aşağılara düşüyorum kendime bir yol bulayım dedim kimse de yardım etmiyor
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Yazar teşekür ederim senin de anı defterin varmış ama 2. sayfaya atılmışsın 1. sayfaya çıktı şindik
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl senin herşeyin tamamdı bir anı defterin eksikti onuda açmışsın yazılarını okuduğumda nedense polyanayı hatırlıyorum çünkü hep güzel şeyler yazıyorsun öğretmenlere küçüklükten beri bir sempati duyuyorum gördüğüm yerde hazırol vaziyetine geçesimde geliyor haala biraz geç oldu ama gene bir işe yaradı sayfanı yukarı çektim
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar teşekkür ederim taş yüreklim adın taş yürekli ama kalbin pamuk kadar yumaşak. ewt çok iyimser olduğum doğru ne yapayım huyum bu kimseyle kötü olamıyorum
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl canım ya forum cahılıyım buraya ne yazılır bılmem ama bak bunları yamakla bile bişe yazmış oldum hehe
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl yine be nkendi kendime yazayım deidm kimse kalmamış da Kimse kalmamışda ne demek ablacım Uzun zamandır yazmadıydım Bak seni nasıl özlemişim
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar canım ya forum cahılıyım buraya ne yazılır bılmem ama bak bunları yamakla bile bişe yazmış oldum hehe Kimse kalmamışda ne demek ablacım Uzun zamandır yazmadıydım Bak seni nasıl özlemişim teşekkür ederim kızlar gece gece uykum kaçtı bi foruma bakayım dedim size teşekkür edip yatacağım katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim öpüldünüz hadi ben gidip yatayım iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Bence sen fazla tan1masamda düsünceli,sevecen ve arkadasl1ga önem veren birisin. Daha fazlas1n1 insallah ilerde ögrencem. bak angel burada ben yeniydim herkezi yeni tanıyordum.senin ne kadar iyi olduğunu o zamanda anlamışım... melek gibisin,o kadarda iyimsersin ki hayranım bu huyuna seninle ilgili kötü düşünmek mümkün deyil. hep böyle sıcak ve umutlu kalman dileğiyle canım arkadaşım
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar şımarmıyortum şımarmıyortummm ala ala düştüm yine benn golginin deyimiyle uplanayım ben
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Yazar yine kendim yine kendim admin uyaracak beni nie kendi kendine yazıp duruyorsun die
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl bak angel burada ben yeniydim herkezi yeni tanıyordum.senin ne kadar iyi olduğunu o zamanda anlamışım... melek gibisin,o kadarda iyimsersin ki hayranım bu huyuna seninle ilgili kötü düşünmek mümkün deyil. hep böyle sıcak ve umutlu kalman dileğiyle canım arkadaşım siz dışardada görüşüyormusunuz.? yoksa forumdanmı.?
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Yazar yoo dışarıda görüşmüyoruz ama dışarıda görüşmüş kadar oluyoruz bazen az kalsın sayfa değiştirecekmiş anı defterim sayfa değiştirmeden kurtardım
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Ablacım görüşemiyoruz bu aralar çok özlediğimi belirteyim dedim
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl Yazar canım evet görüşemedik ben yoğundum görüşürüz inş tatlım bende çok özledim
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl anaaaa angel kııı naber dicem ama yoksun neyse olduğun zman iyyiyim yazarsın karneleri dağıttın mı ... sen polyanna gibi bişisin yavv örtmenim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yazar karneleri vardim iyiim tabi canım tatile girdik iyi olmam mı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.