Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 En çok rep alan kişiler yerine en çok rep alan başlıklar yayınlansa daha efektif olmaz mı? Başlıkların altındaki aksiyonlara göre konu seçimi yapmayı kolaylaştırır diye düşünüyorum. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 burda dağıtılan REP değil de para olsaymıışşşşşşş ..... 12 ölü, yüzlerce yaralı, binlerce de depresif arkadaş bırakacakmışız arkada gibime geliyor ----------------- ayrıca Dipnot bi gülücüğe REP veriliyordur muhakkak yeter ki o gülücüğün samimiyetine inanalım. bi gülücüğe neler veriliyor onu söylemeyeyim burada valla radya için ne denebilir kii başka bu arada öyle şeyler deme ben utanıyorum İki yazı... İki gerçek... Ve iki rep... Sevgi ve saygılar... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Herkes kendi kişisel tercihlerini replerine yansıtıyor. Kimi insan için mutluluk aşkta, kimi insan için bir bulmacayı çözmekte, kimi için bir filmde veya sanatsal bir aktivitede, kimi için bir romanın sayfalarında, kimi için ise güncel konular veya tarih konusunda bilgi sahibi olabilmekte. Çoğu insan kendi ilgi alanını diğerlerinin üstünde önemli görmeye eğilimli. Oysa hepsi birbirinden farklı kulvarlar. Çoğu seçim sonucuna şaşırır ve isyan ederiz çoğu kez, önemsediğimiz beklentiler paralelinde olmayınca. Repler daha çok foruma girenlerin ne tür beklentileri olduğuyla ilgili. Kimi için tartışmalar hayatı anlamanın temeli, bir diğeri için ise gerginlik ve mutsuzluk kaynağı. Hayatın içinden bir konuya sıcak bir yaklaşım ise kimine göre tüm tartışmalardan daha değerli ve faydalı kendi mutluluğu için, ama bir başkası için ise alay edilecek, komik ve acınacası bir yazıdan başka bir şey değil. Her üyenin tarzı, bir başka kişiliğin talebini karşılıyor ve repi alıyor. Bu yüzden de forumdaki herkesi, üstelik rep alsın almasın, sırf aramızda olmaya devam ettikleri için tebrik etmek lazım diye düşünüyorum. Ben hemen herkesten ayrı bir zevk alıyorum okurken, bazen de salt varlıklarından dolayı mutlu oluyorum üyelerin. Tüm arkadaşları kutlarım...Saygılar... 1 Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Herkes kendi kişisel tercihlerini replerine yansıtıyor. Kimi insan için mutluluk aşkta, kimi insan için bir bulmacayı çözmekte, kimi için bir filmde veya sanatsal bir aktivitede, kimi için bir romanın sayfalarında, kimi için ise güncel konular veya tarih konusunda bilgi sahibi olabilmekte. Çoğu insan kendi ilgi alanını diğerlerinin üstünde önemli görmeye eğilimli. Oysa hepsi birbirinden farklı kulvarlar. Çoğu seçim sonucuna şaşırır ve isyan ederiz çoğu kez, önemsediğimiz beklentiler paralelinde olmayınca. Repler daha çok foruma girenlerin ne tür beklentileri olduğuyla ilgili. Kimi için tartışmalar hayatı anlamanın temeli, bir diğeri için ise gerginlik ve mutsuzluk kaynağı. Hayatın içinden bir konuya sıcak bir yaklaşım ise kimine göre tüm tartışmalardan daha değerli ve faydalı kendi mutluluğu için, ama bir başkası için ise alay edilecek, komik ve acınacası bir yazıdan başka bir şey değil. Her üyenin tarzı, bir başka kişiliğin talebini karşılıyor ve repi alıyor. Bu yüzden de forumdaki herkesi, üstelik rep alsın almasın, sırf aramızda olmaya devam ettikleri için tebrik etmek lazım diye düşünüyorum. Ben hemen herkesten ayrı bir zevk alıyorum okurken, bazen de salt varlıklarından dolayı mutlu oluyorum üyelerin. Tüm arkadaşları kutlarım...Saygılar... Ben seni tebrik ediyorum abi bir olay bu kadar güzel anlatılır bu kadar güzel yaızlır .Bitirmişsin sen işte olayı. Söylenmek istenen budur doğrusu da bu olmalıdır BENCE valla ellerine sağlık aklına sağlık çok güzel demişsin. teşekkürler 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Admin Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 En çok rep alan kişiler yerine en çok rep alan başlıklar yayınlansa daha efektif olmaz mı? Başlıkların altındaki aksiyonlara göre konu seçimi yapmayı kolaylaştırır diye düşünüyorum. Şimdi bu ayrı bir konu. Önerdiğiniz şey REP olayını nasıl yansıtmalıyız veya genişletebiliriz. Bunuda ileride yapabiliz. Biz çok fazla özellik taşımak isteyen bir forum değiliz. Onun için şimdilik bu konuya nokta koyalım ve bu konuyu kapatalım. Düşünce belirten herkese saygılar ve sevgiler sunuyoruz Hep beraber daha iyiyi bulacağımızdan hiç şüphemiz yok. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.