Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 ıslem basarısız. ha ha ha. goremıyecegımızı sandınız degılmı.bır gunde verecegınız rep sayısı lımıtıne ulastınız ben bugune kadar kımseye rep vermedım.ama rep vermek ıstedıgımde bu mesaj cıkıyo ne ayak herkez rep verırıken ben nıye veremıyorum uvey uyemıyım ben Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 ıslem basarısız. ha ha ha. goremıyecegımızı sandınız degılmı.bır gunde verecegınız rep sayısı lımıtıne ulastınız ben bugune kadar kımseye rep vermedım.ama rep vermek ıstedıgımde bu mesaj cıkıyo ne ayak herkez rep verırıken ben nıye veremıyorum uvey uyemıyım ben Bak bunu başaramamışsın üzüldüm sevinemiyorum sayende Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 amann uzuldugum seye bak bırce bende bıse oldu sandım =) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 amann uzuldugum seye bak bırce bende bıse oldu sandım =) yok rep veremiyorsun diye azıcık sevinmişdim ama azıcık gülme komşuna gelir başına derler ya.. yada ona benzer birşey... Şimdi bana oldu.... Bundan iki saat önce, rep veremiyordum... limit doldu aynen senin dediğin gibi bir ileti ile karşılaşıyordum. (Dun cünkü vermişdim) Bekledim zamanım dolsun ve az önce 1 Rep verdim 2 de limitiniz dolmuşdur diye bir kare acıldı birden......... hemde gülüyor yüzüme gıcık şey Anlamadım gitti ben bu olayı... Ama var ya arkadaşlar, aslında hepiniz repliksiniz, bunu gercekten söylüyorum Misafirlerimiz bile dahil.. onca yazılarımızı okuyorlar... bizler nasıl aramız da oncasını paylaşıyor isek.. Misafirlerimiz de paylaşmakta... Tek fark yazamamaları Icimden geldi yazayım dedim, bu başlık acılmışken Saygılar 1 Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Eeee Hep senmi baskalarina zorluk cikaracaksin .. birazda sen ugras bakalim.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 yaa ıste oyle bırce nazarım deger benım ;p ama sen lımıtın dolduktan sonra tekrar rep verebılıyosun ben daha rep verme sevıncı yasayamadım bıde gunde kac rep verebılıyosunuz acaba merak ettım sımdı verebılıyosunuz dedım cunku ben daha veremedıgım ıcın bılmıyorum admıne gıder neyse admın abiyi daha fazla sınırlendırmeyım repımı acsın ılk ısım yakısıklıya eksı rep vermek olacak zaten bıde benım forum saatı bı saat 2 dakka ılerde Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 yaa ıste oyle bırce nazarım deger benım ;p ama sen lımıtın dolduktan sonra tekrar rep verebılıyosun ben daha rep verme sevıncı yasayamadım bıde gunde kac rep verebılıyosunuz acaba merak ettım sımdı verebılıyosunuz dedım cunku ben daha veremedıgım ıcın bılmıyorum admıne gıder neyse admın abiyi daha fazla sınırlendırmeyım repımı acsın ılk ısım yakısıklıya eksı rep vermek olacak zaten bıde benım forum saatı bı saat 2 dakka ılerde İlk eksi repini bana verecen sanıyordum... üvey üye...hahahaaaa Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Repine elektrikerin voltage yetmiyordur malum tam rep verirken dusme yasiyorsun lambalari acinca Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 cok mu guluncune gıttı delıfırtına ılk eksı rep yakısklıya olsun daha sonrakı butun eksı replerım sana feda olsun dert ettıgın seye bak hee yakısıklı ıyı akıl ettın sımdı aklına bısey dusurdum dıye sen benden artı repte beklersın ama cok beklersın admın abı o problemımı de cozecek bana yenı pc alacak dusunuyo smdı kıskanmayalım lutfen dusunmesı bıle yeter Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 + mi napim + allah allah -kimseye nasip olurmu herkes veriyor + yi onemli olan - almak Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 cok mu guluncune gıttı delıfırtına ılk eksı rep yakısklıya olsun daha sonrakı butun eksı replerım sana feda olsun dert ettıgın seye bak hee yakısıklı ıyı akıl ettın sımdı aklına bısey dusurdum dıye sen benden artı repte beklersın ama cok beklersın admın abı o problemımı de cozecek bana yenı pc alacak dusunuyo smdı kıskanmayalım lutfen dusunmesı bıle yeter He ya çok gülüncüme gitti Sen yeni pc gelene kadar, önce asfalyalarını değiştir 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 asfalya ne demek kı sıgorta demek mı arastırdım hemen ole asfalya masfalya kelımlerıyle ters koseye yatıramazsın benı ne ayaksın sen kırk ayak mı Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 havamdayim hadi neyse +lar benden -ler sizden olsun 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 havanı yesınler senın neyse ben yatayım artık sızde baslıgımda daha fazla dedıkodu muhabbet yapmayın ben baslıgı kucuk harflerle rep dıye acmıstım admın abı gelmıs buyuk harflerle REP dıye duzeltmıs ama cevap verme geregı duymamıs nıye sız burda muhebbet edıyosunuz dıye gıdın baslıgımdan yalnız bırakın bızı bısı konusacaz heralde 1 Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 havanı yesınler senın neyse ben yatayım artık sızde baslıgımda daha fazla dedıkodu muhabbet yapmayın ben baslıgı kucuk harflerle rep dıye acmıstım admın abı gelmıs buyuk harflerle REP dıye duzeltmıs ama cevap verme geregı duymamıs nıye sız burda muhebbet edıyosunuz dıye gıdın baslıgımdan yalnız bırakın bızı bısı konusacaz heralde Sütünü içmeyi unutma.. 1 Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 sonunda işler girdi yoluna zengin kocayı taktı koluna bakındı durdu sağına soluna şaşırdı kaldı filmin sonuna yakında bu forumun ana sayfasının sağ tarafında hiç bişey kalmayacak. orası boş kalmasın diye ben sharon stone resmi yapıştırcam şimdi Hürriyetten kesiyim de 1 Alıntı
Misafir june Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 rep nasıl veriliyor yahu.. ne olmuş bu foruma.. Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 rep nasıl veriliyor yahu.. ne olmuş bu foruma.. eefeem hoşgeldiniz imzanıza göre haziranda zor olan temmuz ağustosta daha zordur bence... en azından sıcak fenaa rep e gelince: okuduğunuz iletilerin alt sağ kısmında + - küçük nokta şeklinde butonlar var onlara basarak sevdiğiniz ya da yazısını beğendiğiniz kişeye rep veriyorsunuz.mesela benim üzerimde bi deneyelim "eksi" olmazsa sevinirim Alıntı
Misafir june Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 merhaba tahmin ettim (+) (-) yazan yer olduğunu ama bilmeden basmayım bi yerlere dedim ölüm her yaşta her dönem de zor be.. tesekkurler cevabın ıcın Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 deneme + ile çok teşekkür ederim allah sağlık neşe versin güzelikler versin...bak 1 repe ne dua aldın valla Alıntı
Misafir june Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 çok teşekkür ederim allah sağlık neşe versin güzelikler versin...bak 1 repe ne dua aldın valla amiiiin.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 admın abı benı cıddye alıp yazacak ınsallah beklıyorum supaneke yareppım dınımız amın Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Admin Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Cevabi Chatmaster verecek biraz bekle cok mesgul guncellemeleri yapiyor Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 tamam beklıyorum gozum ustunuzde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.