Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kankam hayırdır... ???????

Gönderi tarihi:

Sarmıyo be kanka artık eskisi gibi! Kimse kalamdı eskilerden! herkes gitti! Arman tamamen gitti! Meydün ablam uzun zamandır yok! senle ilbeyim arada bir gelionuz! Bikaç sevdiğim kişi var onlar gelio ama onlarad herzaman olmuyo!

tat vermiyo artık! :(

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

geri dön kardeşim ben dayanamadım döndüm sende gel kralx abi bile geldi... sensiz olmuyo yaa... :( lütfen...

Gönderi tarihi:

kardeşim özlettin kendini sensiz tadı yok bu forumun

Gönderi tarihi:

Sarmıyo be kanka artık eskisi gibi! Kimse kalamdı eskilerden! herkes gitti! Arman tamamen gitti! Meydün ablam uzun zamandır yok! senle ilbeyim arada bir gelionuz! Bikaç sevdiğim kişi var onlar gelio ama onlarad herzaman olmuyo!

tat vermiyo artık! :(

canım bak ben burdayım...sen varsan bende varım.... :(

tabiki hiçbirşey eskisi gibi olmuyoorr.....olmayacakta......

bu arada adrenalin çok aip şantaj mı yapcaktın...... :angry: :Pkeşke baştan akıl edip yapsaydın bee :lol::D

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

canım kardeşim nerelerdesin... neden özletiyorsunuz böyle kendinizi gel forumun afacana ihtiyacı var....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.