Φ arman Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Forumda bir dönem sessiz sakin yazılarımızı yazarken biri çıkageldi.. Adam mübarek bir yazmaya başladı ki durdurabilene aşkolsun.. Dedim ki '' hah işte bir Made i daha geldi '' ... Bir insan onun kadar pozitif olamaz heralde.. Bir çok konuyu ti ye almasına karşın ciddi ve duygusal kişiliğini hissettirebilen dengeli uslubunu hiç bozmayan iletileriyle burada bir çok kişi tarafından sevildi...En çok made in le girdikleri dialogları okumayı sevmiştim.. Bir de bana Baketbolda meydan okuyuşunu.. Bu aralar pek sık girmiyor ama gönüllerdeki yerini koruyor... Bekliyoruz yine iletilerini Golgim. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 evet gorgicim......... her ne kadar birbirimizi yesekte senin yerin başkadır bende..........iyiki varsın beeee gorgiciğim............ hedeflerine ulaşacaksın............ben buna inanıyorum......... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 burda bir tesadüf eseri benim kankam oluverdi...o gün bugündür bidenecik kankam ve biricik kardeşimdir kendisi. kızlar konusunda son derece geniş bir kalbe sahiptir.biraz gevezedir lafını hiç esirgemez.haksızlığa hiç gelemez. ona en büyük duam çok ama çok seveceği birinin karşısına çıkması..... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 çok sevecen , çok sempatik , çok şakacı bir arkadaşımız ...... tamam tamam, valla gerçek bu yazdıklarım... nedenini anlayamadığım bi sebepten kendimi bir türlü ona sevdiremesemde ben onun çok güzel bi kalbi olduğunu biliyorum zamanla bana alışıcaktır, gerçi geçenlerde çiçek gönderdi ve beni çok mutlu etti ama seni seviyorum golgi... benimle uğraşmanıda seviyorum... İYİ Kİ VARSIN, HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 fenerli arkadaşım benim cana yakın biri olduğunu düşünüyorum mineuyla uğraşmalarını gördükçe gülüyorum her şey gönlünce olsun Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 golgi, golli, gorgi diolardı ona ben sonra grogi ve gorgo dmeye başladım kendisini severim delikanlı adamdır, sportif tir her spor dalından çakar ama futboldan çakmıo fener takımmı be kardeşim Forumdan eksilme emi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 evet gorgicim......... her ne kadar birbirimizi yesekte senin yerin başkadır bende..........iyiki varsın beeee gorgiciğim............ : hedeflerine ulaşacaksın............ben buna inanıyorum......... ahah öpüldün çok sevecen , çok sempatik , çok şakacı bir arkadaşımız : ...... tamam tamam, valla gerçek bu yazdıklarım... nedenini anlayamadığım bi sebepten kendimi bir türlü ona sevdiremesemde ben onun çok güzel bi kalbi olduğunu biliyorum zamanla bana alışıcaktır, gerçi geçenlerde çiçek gönderdi ve beni çok mutlu etti ama seni seviyorum golgi... benimle uğraşmanıda seviyorum... İYİ Kİ VARSIN, HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN bende seni seviyorum nalan arman abi süpersin ya topic babası resmen çok güzel olmuş ya ya herkese teşekkürler.... vize haftası oyüsden anlayın beni Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 ayy benim tosunum........sen olmasan ne olur bu forumun hali...sensiz çekilmiyi beeaa..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 ayy benim tosunum........sen olmasan ne olur bu forumun hali...sensiz çekilmiyi beeaa..... ama sensiz çekiliyor eheheh hatta zauaah Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 çok güzel tiyolar veriyo hemde fenerbahçeli.... forumun vazgeçilmezlerinden...ama bu aralar sık göremiyoruz sanki.... herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 aman boşver zeyno, sık gelmediği daha iyi gelincede forumun altını üstüne getiriyooo Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 çok güzel tiyolar veriyo hemde fenerbahçeli.... forumun vazgeçilmezlerinden...ama bu aralar sık göremiyoruz sanki.... herşey gönlünce olsun ya vizeler aman boşver zeyno, sık gelmediği daha iyi gelincede forumun altını üstüne getiriyooo ya kendimi fenerbahçe gibi hissediyorum habire cekilememezlikler,kıskançlıklar e tabi zor iş hak veriyom fenerbahçeye Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 fener mi................nerede o yaaaaa.....maça gidemez olduk.........neyse ki havalar iyileşti...stada gidebileceğiz......oğlum la beraber..........artık karşılarsın bizi....... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 fener mi................nerede o yaaaaa.....maça gidemez olduk.........neyse ki havalar iyileşti...stada gidebileceğiz......oğlum la beraber..........artık karşılarsın bizi....... 23 nisan çocuk bayramı getir oğlunu stada fb-gs var hediye olur beklerim her zaman Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 süper olur ................oğlum da çok sevinir........... teşekkür ederim Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 satrançta beni rezil eden,aşırıdan da fazla aşırıya kaçmış fb sevgisi ve beni çözmüş kişilik analizcisi golgi'yi anı defterine birşeyler yazabilecek kadar severim... her ne kadar güncel konularda hiç anlaşamasakta sivri bir dili olmayan golgiyi bu nedenle tartışmaya tam anlamıyla çekebilmiş değilim... bu arada çenesi hiç susmayan arkadaşım,iyi basket oynar,dışardan sürekli yemek yer,bol bol ıvır zıvıra(maçlara) parasını harcar,sonracıgıma en iyi köftecilerde yemeğini yer...ehm başka...bir de şey... çok dağınık..(sürekli eve arkadaşlarını alıp playstatition oynuyorlar,ortalığı dağıtıyorlar..) ama çok yönlü ve aktif olan golgiciğim başa tatlı bir beladır... bak sonda toparladım gene iyisin... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 satrançta beni rezil eden,aşırıdan da fazla aşırıya kaçmış fb sevgisi ve beni çözmüş kişilik analizcisi golgi'yi anı defterine birşeyler yazabilecek kadar severim... her ne kadar güncel konularda hiç anlaşamasakta sivri bir dili olmayan golgiyi bu nedenle tartışmaya tam anlamıyla çekebilmiş değilim... bu arada çenesi hiç susmayan arkadaşım,iyi basket oynar,dışardan sürekli yemek yer,bol bol ıvır zıvıra(maçlara) parasını harcar,sonracıgıma en iyi köftecilerde yemeğini yer...ehm başka...bir de şey... çok dağınık..(sürekli eve arkadaşlarını alıp playstatition oynuyorlar,ortalığı dağıtıyorlar..) ama çok yönlü ve aktif olan golgiciğim başa tatlı bir beladır... bak sonda toparladım gene iyisin... ya bütün kirli çamaışrlarımı ortaya dökmüşsün bea ... dur senin anı defterinide ben acayım da gör Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gorgi tam dayaklik .... ama her niyeyse severim keratayi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.