Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 günaydınmı? made senin bildiğin erkeklerden deil.. aman dikkat Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 made senin bildiğin erkeklerden deil.. aman dikkat niye o biçimmi yoksa? Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 tövbe tövbe ... hoop dıesel sen benzine geç istersen böyle çekmiyor herhalde .. made buranın bitanesi dir... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 made in i ben de severim o da beni sever diesel başta bilecektin kıymetimi bende geçtim made nin yanına yalnızsın işte.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Sen neredesin kardeşim. Bu arada avatarını değiştirmeni rica ederim... Çok korkunç, her baktığımda irkiliyorum, kadından ziyade erkek görünümlü.. bozan Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 benide seviyonmu ? ana senin anı defterinmi var? ayrıca sen bayanmısın abi ya? seni sewmeyen gebersin emi.......... made senin bildiğin erkeklerden deil.. aman dikkat sayman allah canını emi.........ben senin bildüğün erkeklere benzemem........zuhahahahahha niye o biçimmi yoksa? : öhhhööööö öhöööö ayıp oluyo emme..... tövbe tövbe ... hoop dıesel sen benzine geç istersen böyle çekmiyor herhalde .. made buranın bitanesi dir... sağol canım sende bidenesin....... made in i ben de severim o da beni sever diesel başta bilecektin kıymetimi bende geçtim made nin yanına yalnızsın işte.. can-ciğer kuzu sarması olduk çıktık gıı senle de.....iymi hade hayırlı olsun... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 sağol canım sende bidenesin....... can-ciğer kuzu sarması olduk çıktık gıı senle de.....iymi hade hayırlı olsun... şu sağol canım sende bidenesinide kendime alıyorum Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Sen neredesin kardeşim. Bu arada avatarını değiştirmeni rica ederim... Çok korkunç, her baktığımda irkiliyorum, kadından ziyade erkek görünümlü.. bozan seni burada görmek ne şeref efendim........ abi bende senin avatrana kıl oluyorum ama tercihine saygı duyduğumdan sesimi çıkartmadım........yinede önerini dikkate alacağım....... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 şu sağol canım sende bidenesinide kendime alıyorum Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 seni burada görmek ne şeref efendim........ abi bende senin avatrana kıl oluyorum ama tercihine saygı duyduğumdan sesimi çıkartmadım........yinede önerini dikkate alacağım....... Avatarın hala korkunç.. daha sevimli bir kız çocuğu bulamıyormusun a kuzummm!!!... Bu arada nerelerdesiniz sevgili made ??? özlettiniz kendinizi .. Bak beni bir daha buralara kadar yorma...Saygılar.. bozan Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Epeydir aynı bir forumda yazışıyoruz,ne ben farkındayım bede siz demekki; ne kadar seviyeli ve ölçüsünde olan bir insansınızki,herşeyle yetinmesini bilen... Ben izlenimlerimi üzerinizde doğru yaptığıma inanıp yazmaya karar verdim. Bazen insanlar mutluluğun peşinden öylesine hızla koşuyorki,aceleden pas geçiyor. Gerçek ise, mutlu olmak için su andan daha iyi bir zaman olmadığını düşünerek.!! Eğer şimdi değil ise ne zaman.? Hayatınız her zaman mücadelelerle dolu olması gerekirki; En iyisi bunu kabul edip her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir. Yanlız olunmayacak bir yaşam edinerek, sevdiğiniz ve sizi seven insanlar bularak yaşamın iyiliği içerisinde mutluluğu yaymak için istek duyalım. Anı defterinizi epeyce karaladım Layık olduğun yerler seni kabul etmesi dileğimle... Herşey gönlünce olsun.... Sevgiler.... çok güzel şeyler yazmışsın the boss..teşekkür ederim........ Avatarın hala korkunç.. daha sevimli bir kız çocuğu bulamıyormusun a kuzummm!!!... Bu arada nerelerdesiniz sevgili made ??? özlettiniz kendinizi .. Bak beni bir daha buralara kadar yorma...Saygılar.. bozan ya abi sen varya beni hasta ediyorsun.......avatar için daha sewqimli bir kız çocuğu resmi yok mu...?lafa bak ya...senin avartardan daha sewimli en azından benim avatar ...hem olmaz mı daha sewimli birinin resmi benim resmim var..... sewgiler........ Alıntı
Φ patron58 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 selam haklisiniz hepiniz Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 selam haklisiniz hepiniz eywallah sende haklısın................... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 içimden geldi.... aşk senin aklıma gelmendi senin düşünülmendi hicran kayalıkları üzerinden düşmemdi öyle bir şeydi ki güzeldi acı vericiydi esrar gibiydi altın vuruştu seni sevdiğimi söylemek... öldüm kolumda sevdanın izleri kimse inandıramamış polisleri senin dolaştığını damarlarımda adını aramışlar oda bucak yazı resim hatıralarımda sen yoksun ben yokum aşk yok kapatılmış bir dosyada muhabbetimiz evrenin arşivindeyiz göz kırpan bir yıldız anlamıştır mutlaka o da yeter bana.... Oğuzkan Bölükbaşı Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 ösledim kıs nerelerdesin... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 içimden geldi.... aşk senin aklıma gelmendi senin düşünülmendi hicran kayalıkları üzerinden düşmemdi öyle bir şeydi ki güzeldi acı vericiydi esrar gibiydi altın vuruştu seni sevdiğimi söylemek... öldüm kolumda sevdanın izleri kimse inandıramamış polisleri senin dolaştığını damarlarımda adını aramışlar oda bucak yazı resim hatıralarımda sen yoksun ben yokum aşk yok kapatılmış bir dosyada muhabbetimiz evrenin arşivindeyiz göz kırpan bir yıldız anlamıştır mutlaka o da yeter bana.... Oğuzkan Bölükbaşı ........ seni sevdiğimi söylemek... öldüm kolumda sevdanın izleri ..... çok güzel bir şiir sağol............... ösledim kıs nerelerdesin... ben daha çok ösledim............. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 hepinize +1 +1 i de ilk burda gördüm..şimdi kullanmasam ayıp olur.. meydün sen yok mu sen, şurda yaz yaz bitiremem ki şimdi..en iyisi hiç yazmayayım.. hem bak herkesin dediğine +1 dedim..ilerde bu topiğe bi daha uğrarım haberin olsun.. kendini o zamana hazırla.. bana sen kimsin deme şimdi..bir dost yafff o zaman gelmedi mi daha de gel..................meraktan çatlayacam hangi dostsun sen ....... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Kraliçe hazretlerim, REVERANSSSSSS ÇİÇEĞİNİZ... Sizin için yetiştirdim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Kraliçe hazretlerim, REVERANSSSSSS ÇİÇEĞİNİZ... Sizin için yetiştirdim mersi canem......çekilebilirsin................ hemende hawaya girdim.............. Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 ne olcak senin bu halin? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 bende bilmiyorum ki ne olacak bu halım......... :D Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Maksadım zataalinizi taciz etmek değil efkar-ı umumiyede acizane bir muhabbet kurmaktır...cevap-i müsvecceniz olumlu ise zataalinizin cevabını bekliyorum... :lol: Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 korunaklı şiirler yaz bana, sevgilim olmayan sevgili sağanak yağışlı günlerimde sığınacağım bir yer bulunsun bari, şiirlerde bir ev'cağızım olsun üç oda bir salon yalnızlığımı kiraya vereceğim heveslenme, senin için düşlerim başka aklını başından alıp, gezmeye götüreceğim ne güzel gülüyorsun, dudaklarında eski İstanbul resimleri öyle kal lütfen, yüzüme baktığın anın resmini çekeceğim bayramın üç oda bir salon olsun.. saygılar.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.