Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Hani Söz Vermiştik Aşik Olmayacağiz Diye(güzel Bi Mektup)!!! LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUNUZ... Tanıştığımız ilk gün söz vermiştik birbirimize,aşık ol- mayacağız diye.Arkadaşlığımız dostluk çerçevesinde ka- lacak ve öyle devam edecekti. Aradan geçen zaman içinde ne sen sözünü tutabildin ne de ben.Aşka esir düştük ya da sürüklendik sevginin arka- sından.Hiç yaşanmaması gereken bir yasak aşktan kurtul- mak o kadar zorki,insan doğru dürüst düşünemiyor, dü- şündükçe duyguların içine daha çok batıyor. " Biz de aşık olduk da,karşı taraf buna cevap vermiyor." Bu sözlerin üzerine çok düşündüm.Sana cevap vereme- mem,seni sevdiğimden değil,senin mutluluğunu ve gele- ceğini düşündüğümdendir. "Seni seviyorum" diyen birine "ben de seni seviyorum" demek kadar güzel bir an var mıdır?Bu güzel duyguyu ni- ye yaşamak istemeyeyim? Yanlış zamanda tanışmışız arkadaş.Hayatın acımasız ka- nunlarına bazen başkaldıramıyorsun.Yaşadıklarımızla ye- tinmek ve zamana güvenmek zorundayız. İlkez bir bayramı sensiz geçiriyorum.Ayrılık duvarı ha- la aramamızda bir sur gibi duruyor.En içten dileklerime sevgimi de katarak bayramını kutlaması için iyilik meleği- ne ricada bulundum.Bayramla alakası olmayan bir gün geçiriyorum.Sensizlik bana bayramı bile unutturdu. Eskiden bu saatlerde can sıkıntısından gazetedeki bul- macayı çözerdim.Hani hiç sevmediğin o çengel bulmaca- lardan.Bu akşam yine o bulmacalardan birini çözmek iste- dim.Okuduğun bu satırları,bulmacayı çözmek için elime al- dığım kalemle yazdım. Ayrıldığımızdan beri yaptığım herşeyde bir mantıksız- lık görüyorum. Mantıklı hareket etmek istiyorum ama bu- nu başarmak için herhalde seni unutmam gerekecek. Seni hala unutamadığıma göre bir süre daha bu hayata katlanmak zorundayım Ayrılık,sevgiye zarar vermedikçe, hala bir umut yaratılabilir... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 çok hoş yüreğine sağlık.... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 okuduğun için ben teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.