Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Çok iyi ve çok hassas bir insan. Yardımsever bir iyilik meleği, foruma az ama öz uğrayan mükemmel bir kişi. Onunla ilgili düşüncelerimizi yazabileceğimiz bir anı defteri açtım. Hayırlı olsun kendisine! Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Tarihte efsaneye göre her tür zorluğa rağmen hep ayakta kalırmış Odisseus. Her şey bittiğinde ayakta kalan hep o olurmuş. Bu nicki seçtiğine göre hayattada böylesin sanırım, keşke senin gibi olabilsek Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 çok tanımasamda iyi olduğunu bende biliyorum. bütün iyilikler onunla olsun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Sadece iyi insan diye ifade etmek yeterli gelmiyor bana.. Bence o insan bile değil insan üstü bir yaratık.. Yaz yaz bitmez ki,özü sözü bir,herkesin babası, abisi,dostu. İnsanın bir tane odisseus gibi dostu oldumu sırtı yere gelmez zaten,benim hiç gelmeyecek biliyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.