Φ Mouchette Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Teomanın yeni albümünü dinliyorum şimdi. Çok beğendim. Hele ki Mavi kuş ve küçük kız diye bir şarkı varki vurdu geçti beni. Şarkının sözleri harika. bulutlar içiçe ve her an başka bir resim oluyorlar başka bir adla, başka bir zamanda rastlasaydım demiştim ya o gün sana vazgeçtim, kaçmak yok, söz bu kez çok güzel uyuyorsun diye yanımda bak, çok gevezeysem, hadi kapat çenemi sözcükler ne ki duygular yanında yoksa yarın sabah uyanıp ayılınca utanacağım şeyler söyleyebilirim şimdi ya da bırak hazır açmışken kapılarını kalbime biraz daha temiz hava girsin yalancıyımdır biraz ama bana inan sarhoşken hep çok sahiciyim yine fazla içmişim bu akşam da coşmuş kalbim, of nal gibiyim. sağır, kör, dilsiz görünür kalbim ama bil, ben aslında iyi biriyim bilirim, çok kirlidir aşk sicilim sadakat konusunda da pek iddialı değilim ama bu kez farklı olsun diye sen denersen, ben de denerim pek iyi olmadı şarkı, boş vereyim gel hadi “ortaçgil” dinleyelim sıcaklığını verirken sen bana sızayım aniden kollarında çok düşündüm kaçayım diye ama dedim; ne zaman anlaşmış ki kalple beyin ve hele ne zaman düşünsem seni yaprak gibi titriyorken kalbim 1. Sevişirdik Bazen Söz & Müzik: Teoman Şiir: Ahmet Erhan 2. Çoban Yıldızı Söz: Teoman Müzik: Calogero / Zazie 3. Galata’da Rıhtımda Söz & Müzik: Teoman 4. Ruhun Sarışın Söz: Müge Emirgil, Teoman Müzik: Barlas 5. 1 Kadın ve 1 Erkek Söz & Müzik: Teoman 6. Fahişe Söz & Müzik: Teoman 7. Gündüz Düşleri Söz & Müzik: Teoman 8. Mavi Kuş İle Küçük Kız Söz & Müzik: Teoman 9. Elveda Söz & Müzik: Teoman 10. Yalnız Kalpler Sütunu Söz & Müzik: Teoman 11. Uçurtmalar Söz: Elif Şafak Müzik: Teoman Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Ben en çok uçurtmaları sevdim açıkçası Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.