Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Herkes alttakine kötü bir olay söyleyecek alttaki üyede iyi birşey çıkartacak.. Örnek: Eviniz yanıyor Neyse ki içerde bi tek kaynanam var gibi Evet alttaki; Sabah bir kalkıyorsun kelsin!
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Neyse ki kafam duruyor Bu arada bu Polyanna'nın tecavze uğradıktan sonraki iyimser düşünceleri bir ara e-postalarda dolanmıştı O aklıma geldi şimdi
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Hahaha ben okumadım bilmiyorum... İyi ama kötü bişey yazmamışsın,cevabını verip alttakine sende kötü bişey yazacaksın... Bütün gece çalıştın yazı yazdın, herşey bittikten sonra bilgisayar çöktü yazı resim her bişey gitti
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Yok bana göre değil bu oyun O durumda çıldırırım ben Oynamıyorum...
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar evet senden pollyanna olmaz Alttaki bir aylık tüm kazancını kapkaççıya kaptırdın...
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Neyseki paralar sahteydi... Bir sabah uyandin arabanin tekerleri yok...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.