Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Belki bu yolla yeni tiyolar öğrenirim bazen çok işe yarıyo Maçın en heyecanlı yerinde tv'yi kapatmak
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl Erkekleri sinir etmenin tiyolarini aramaya hace yokki biz herzaman siniriz..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 15 yıl ben miiiii ne lakaaa yaafuuu saçların dökülüyo mu senin nee kel kalacan oolluummm
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 15 yıl Maçın en heycanlı yerinde "ofsayt nasıl oluyorduuu" diye sormak..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 15 yıl Yazar Maçın en heycanlı yerinde "ofsayt nasıl oluyorduuu" diye sormak.. Yok ondan daha etkilisi maçın orta yerinde tv'yi kapayıvermek.. Ben yaptım sonucu biliyorum..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 15 yıl Yazar hiiç sorun değil televizyonu atsa ses etmem Bunu cevabını telden vereyim ben sana..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 15 yıl Bunu cevabını telden vereyim ben sana.. hahahahahah cevabımı aldımmm neyse bakalım yaşayıp göreceğim ihihihih
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Bence bu kadar uğraşmaya hiç gerek yok. Akıllı ve zeki olmak yetiyor erkekleri sinir etmek için. Çünkü bizim toplumumuzda şişirilmiş egoları ile büyütülüyor erkekler . Erkekler üstündür , herşeyi bilirler, herşeyi yaparlar breh breh!! , bunu aşanlar çok az. Akıllı ve zeki kadın ,erkeklerin şişirilmiş egolarını tatmin etmediği için, sonunda erkekler ister istemez sinir oluyorlar.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Bence bu kadar uğraşmaya hiç gerek yok. Akıllı ve zeki olmak yetiyor erkekleri sinir etmek için. Çünkü bizim toplumumuzda şişirilmiş egoları ile büyütülüyor erkekler . Erkekler üstündür , herşeyi bilirler, herşeyi yaparlar breh breh!! , bunu aşanlar çok az. Akıllı ve zeki kadın ,erkeklerin şişirilmiş egolarını tatmin etmediği için, sonunda erkekler ister istemez sinir oluyorlar. Sinir oldum bak şimdi
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl [quote Yok ondan daha etkilisi maçın orta yerinde tv'yi kapayıvermek.. Ben yaptım sonucu biliyorum.. Süpermişş sonucu tahmin edebiliyorum..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Yazar Bence bu kadar uğraşmaya hiç gerek yok. Akıllı ve zeki olmak yetiyor erkekleri sinir etmek için. Çünkü bizim toplumumuzda şişirilmiş egoları ile büyütülüyor erkekler . Erkekler üstündür , herşeyi bilirler, herşeyi yaparlar breh breh!! , bunu aşanlar çok az. Akıllı ve zeki kadın ,erkeklerin şişirilmiş egolarını tatmin etmediği için, sonunda erkekler ister istemez sinir oluyorlar. :lol: Doğru söze ne denir ki.. Paralarının hesabını sorun onlara,buna çok sinir olurlar..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.