Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Ne mi degisirdi? en azindan bu kaza olmazdi.. karsidan gelen kamyonun altina girmezdi? Kazalarin diger sebeblerine neden hic deginmiyorsunuz? Otobahnlarda olan kazalarida bir arastirsaniz keske. Nasil olsa sol serit benim ve oradan istedigim gibi giderim demi otobahnlarda. Hatta kamyon ve otobüslerle binek tasit araclari birde yaris yapiyorlar otobahnlarda. Umarim gercek sorunlara deginirsiniz.
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Kazalarin diger sebeblerine neden hic deginmiyorsunuz? Otobahnlarda olan kazalarida bir arastirsaniz keske. Nasil olsa sol serit benim ve oradan istedigim gibi giderim demi otobahnlarda. Hatta kamyon ve otobüslerle binek tasit araclari birde yaris yapiyorlar otobahnlarda. Umarim gercek sorunlara deginirsiniz. Autobahn Otobanlar evet buyrun bu yazdiklarinizi bir aciklik getirin anlamis degilim.. birde sorum olacak Türkiyedeki Otobanlar Autobahn´mi yoksa hizli yol mu hangi konumdalar?
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Çok üzücü haberler maalesef. Ancak bizim bu tür kazaları engellememizin tek yolu eğitimli ve bilinçli sürücülerin çoğunlukta olmasıyla mümkün olacak sanırım. Ne zaman ki "bana birşey olmaz" mantığını kırarız o zaman düzelmeye başlar. Avrupa'ya (İtalya) bir kez gitme şansım oldu. Beni en çok etkileyen farkları, trafik kültürleriydi. Şaka gibi gelmişti inanamamıştım. Yayaya, öndeki duran araca, kırmızı ışıkta geç kalan araca, hız kurallarına böyle bir saygı daha önce görmediğim bir şeydi. Aynı şekilde onlar da ülkemize geldiklerinde şaşırıyorlar tabii... Bence bu da bir kültür sorunu. Ve maalesef zaman alacak bir şey.
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Çok üzücü haberler maalesef.Ancak bizim bu tür kazaları engellememizin tek yolu eğitimli ve bilinçli sürücülerin çoğunlukta olmasıyla mümkün olacak sanırım. Ne zaman ki "bana birşey olmaz" mantığını kırarız o zaman düzelmeye başlar. Avrupa'ya (İtalya) bir kez gitme şansım oldu. Beni en çok etkileyen farkları, trafik kültürleriydi. Şaka gibi gelmişti inanamamıştım. Yayaya, öndeki duran araca, kırmızı ışıkta geç kalan araca, hız kurallarına böyle bir saygı daha önce görmediğim bir şeydi. Aynı şekilde onlar da ülkemize geldiklerinde şaşırıyorlar tabii... Bence bu da bir kültür sorunu. Ve maalesef zaman alacak bir şey. Degerli kardesim YARASA' trafik kurallarina uyum tabiiki cok güzel birsey olmasida gereken. Fakat kültürü eline al bilincide al bu sekildede olsa trafige cikmak demek bu kurallari hic ihlal etmemek anlamina gelmiyor her ülkede görünüsde cok güzel görünen seylerin altinda bir cok degisik kural hatalarina saptiklarini görüyorsunuz.. insan oglu bir yerde yama tutmuyor ihlal edecek kurali muhakak buluyor? Kirmizida durdu yesil yandi bir dahiki kirmizi yanasiya kadar acisini cikartabiliyor? Örnek verecek olursak Avrupada cogu yerlesim yerlerinde engebeli yollar var süratin düsmesi icin sözün ona diyorlar ya bu akilli halka hakaret degil mi? her önemli caddelerde neden otomatik radarlar.. buda yetmezmis gibi neden ayni caddeye umulmadik saatlerde günlerde ayriyetden portatif radar kurarlar.. iste bunun gibi saymakla bitmez... Fakat bu yukarda saydigimda yeterli gelmediginden sayin dünyahepimizin yasadigi ülkede bütün semtlerin girisine ve cikisina daire yapiliyor neden otomatik sekilde süratin düsmesi hizlanmanin zaman almasi icin yani tek lambalar tek sabit radarlar gizlice radarlar dahi istenilen randimani vermediginden yani yollara hergecen gün ivediklik kazandiriyorlar.. Birde arkadasimiz cok iyi bilir hersene hersene olmasa dahi hemen hemen bütün astfaltlar yenilenir.. ve her dönem baska yenilik kazandirilir? Bunlarida yazacagim kisa zamanda? Birde unutmayalim trafige cikan her yeni arac eskisinden daha seri ve atak? Genclerde öyle
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Bir insan kendi canini ve malini seviyorsa ister istemez arabayi dikkatli kullanir bu sadece Turkiyede degil dunyanin heryerinde boyledir.. Yeterki direksiyonun basina gecince trafik canavari olmayalim .. Yollar nekadar kotu olursada olsun bazi seyler biz insanlarin elindedir... Sirf hava olsun diye 1-2 gunde anavatana donmeye calismakdansa 1 haftada git yavas git ama kimsenin hayatini tehlikeye atmadan git...
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Degerli kardesim YARASA' trafik kurallarina uyum tabiiki cok güzel birsey olmasida gereken. . . . Birde unutmayalim trafige cikan her yeni arac eskisinden daha seri ve atak? Genclerde öyle Burada yazdiklarinizdan bir sey anlamadigim gibi, konu basligiyla alakasinida anlayamadim. Ya siz gercekten ülkemizdeki trafik kazalarini buraya tasirken ne amacliyordunuz? hala bunun cevabini vermediniz.
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Burada yazdiklarinizdan bir sey anlamadigim gibi, konu basligiyla alakasinida anlayamadim. Ya siz gercekten ülkemizdeki trafik kazalarini buraya tasirken ne amacliyordunuz? hala bunun cevabini vermediniz. Gurbetçi aile kazada yok oldu? öyle mi.. ilk defa olmuyor.. öyle mi.. hep agir bilonco toplu ölüm? öyle mi.. kazalar hep kafa kafaya? öyle mi yada yoldan cikip ucuruma yuvarlanma? bu sekilde toplu ölümler olmuyormu? ve bu durumda? Kaza orani bizden kat ve kat yüksek olan gelismis ülkelerde bu yol sartlari bizdeki gibi olsa ölüm oranlari bizden fazla olmaz mi? Nedersin?
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Sevgili efendiTürkler, Elbette ki yolların durumu kazalarda belirleyici olan önemli bir faktör. Ben tartışmanın bu kısmını okumamıştım. Bu konuda haklısın. Benim baktığım açı ise biraz daha farklıydı. Düzgün yollarda bile anlamsız hatalar ve anlamsız ölümleri görebiliyoruz. Belki Avrupa'nın da bir çok yerinde böyledir. Buna da bir itirazım yok. Ben, gidip gördüğüm bir toplumu örnek verdim. Öyleyse örneğini verdiğim kültür hem diğer Avrupa ülkelerine hem de Türkiye ye örnek olmalı. Yolu olana da olmayana da... Bakın yaşadığım ve unutamadığım bir kaç örnek: Kırmızı ışıkta öndeki aracın motoru duruyor, yeşil yandığında araba çalışmıyor. Ancak arkadaki araçlarda tek bir korna yok sakince bekliyor. Bizde olsa korna sesinden küfürden bağırış çağırıştan geçilmez Işık kırmızıdan yeşile yandığında arabalar sakince hareket ediyor, Türkiye'de olsa sarı ışıkta harekete geçer Gece 12 den sonra yolda kaldığım otele yürüyorum. Ana yola yokuş aşağı bir şekilde bağlanan bir ara yoldan bir taksi inmekte. Ben durup geçmesini beklerken araba 50 m yukarıda benim geçmem için durup bekliyor. Türkiye de olsa canından olursun, yağmurda karda bile geçiş hakkı arabanındır Mis gibi otobanda arabalar birbirini sollamak için yarışmıyor, son sürat gitmiyor. Ne kadar acelen de olsa zaman kavramı oturmuş, süreler belirli. Türkiye'de yolların iyi olmasına bile gerek yoktur, radar olmadığından eminsen basar gaza gidersin Ayrıca Türkiye'deki YARDIMLAŞMA KÜLTÜRÜ (!), yollardaki radarları birbirine haber veriyor Amaç ceza yemeden hız yap... Şimdi bunların kazalar ile ne ilgisi var demeyin. Böyle bir trafik kültürü ancak insana saygının olduğu bir kültürde gelişir. İnsana saygı olan bir kültürde yollar can pazarına dönmez. Yollar kötü olsa bile kaza oranı sadece yol hatalarından kaynaklı kazalara düşer. Hele bir de yollar gelişmiş standartlara göre yapılırsa (ki zaten bu da kültürle orantılı gelişecektir) kaza oranı belki de 0'a düşecektir...
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Sevgili efendiTürkler,Elbette ki yolların durumu kazalarda belirleyici olan önemli bir faktör. Ben tartışmanın bu kısmını okumamıştım. Bu konuda haklısın. Benim baktığım açı ise biraz daha farklıydı. Düzgün yollarda bile anlamsız hatalar ve anlamsız ölümleri görebiliyoruz. Belki Avrupa'nın da bir çok yerinde böyledir. Buna da bir itirazım yok. Ben, gidip gördüğüm bir toplumu örnek verdim. Öyleyse örneğini verdiğim kültür hem diğer Avrupa ülkelerine hem de Türkiye ye örnek olmalı. Yolu olana da olmayana da... Bakın yaşadığım ve unutamadığım bir kaç örnek: Kırmızı ışıkta öndeki aracın motoru duruyor, yeşil yandığında araba çalışmıyor. Ancak arkadaki araçlarda tek bir korna yok sakince bekliyor. Bizde olsa korna sesinden küfürden bağırış çağırıştan geçilmez Işık kırmızıdan yeşile yandığında arabalar sakince hareket ediyor, Türkiye'de olsa sarı ışıkta harekete geçer Gece 12 den sonra yolda kaldığım otele yürüyorum. Ana yola yokuş aşağı bir şekilde bağlanan bir ara yoldan bir taksi inmekte. Ben durup geçmesini beklerken araba 50 m yukarıda benim geçmem için durup bekliyor. Türkiye de olsa canından olursun, yağmurda karda bile geçiş hakkı arabanındır Mis gibi otobanda arabalar birbirini sollamak için yarışmıyor, son sürat gitmiyor. Ne kadar acelen de olsa zaman kavramı oturmuş, süreler belirli. Türkiye'de yolların iyi olmasına bile gerek yoktur, radar olmadığından eminsen basar gaza gidersin Ayrıca Türkiye'deki YARDIMLAŞMA KÜLTÜRÜ (!), yollardaki radarları birbirine haber veriyor Amaç ceza yemeden hız yap... Şimdi bunların kazalar ile ne ilgisi var demeyin. Böyle bir trafik kültürü ancak insana saygının olduğu bir kültürde gelişir. İnsana saygı olan bir kültürde yollar can pazarına dönmez. Yollar kötü olsa bile kaza oranı sadece yol hatalarından kaynaklı kazalara düşer. Hele bir de yollar gelişmiş standartlara göre yapılırsa (ki zaten bu da kültürle orantılı gelişecektir) kaza oranı belki de 0'a düşecektir... Degerli kardesim güzel yazmissin.. insana sunulan güzel bir araci kullanirken onun kurallariyla kullanmak daha zevkli olacaginin farkina vararak yasamak ve onun kurallari icindeki teknik yasamin icinde yer almak güzel sey? ehliyeti alan trafik kurallarini ögrenen trafige cikan herkes ama herkes o oyunun farkinda mi ve onun kurallarinla oynayabilecek kapasiteye sahip mi oda var.. bunun bilincinde olan sistem? her oyunun kurali ve o kuralin disina cikilmamasi icin önlemler vardir.. önlemler asildikca yeni önlemler ortaya konur bu mücadele devam eder.. trafik bu? Senin deyiminle Saygiyi cogaltip ölüm oranini azaltabilmek.
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl Gurbetçi aile kazada yok oldu? öyle mi.. ilk defa olmuyor.. öyle mi.. hep agir bilonco toplu ölüm? öyle mi.. kazalar hep kafa kafaya? öyle mi yada yoldan cikip ucuruma yuvarlanma? bu sekilde toplu ölümler olmuyormu? ve bu durumda? Kaza orani bizden kat ve kat yüksek olan gelismis ülkelerde bu yol sartlari bizdeki gibi olsa ölüm oranlari bizden fazla olmaz mi? Nedersin? Arkadasim ben halaa sizin cikislarinizla ne anlatmaya calistiginizi anlamis degilim. Neden bana soruyorsunuzki, ben bilemiyorum neyi iddaa ediyorumda akla hayale gelemyecek sorularda bulunuyorsunuz?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl Dediginiz mantikla Avrupada kaza orani mi azaldi dersiniz? yoksa yoksa yollara verilen degerle ölüm biloncosunumu azaltilar dersiniz.. Avrupa halki Aile boyu trafikdeler kaza oranlari bizden fazla buna nazaran ölüm orani düsük neden acaba? sürat desen biliyorsunuz yeterin üzerinde Madem bu halk bu kadar bilincle ehliyet aliyorsa ve yollari bu kadar düzgünse trafik kurallari muntazamsa.. neden her dakikada bir LKW bir agir vasita devriliyor.. neden yogun tarafik kazasi oluyor neden sürat cok yüksek oldugu halde bize nazaran ölüm orani az.. yoksa cok mu akilli carpisiyorlar? Sizden rakamsal bazda bir kiyaslama bekliyorum. Ben sizin gibi kesin konusmuyorum, ama siz kesin konustugunuza göre elinizde bilancolar var olmasi gerek. Sizde ricam kaza oranlarini, sebeblerini, tasit arac sayisini kiyaslayan bir karsilastirma yapmanizi bekliyorum. Diger tafatan geen bahsettiginiz ülkelerde ki kaza oranlarinin eskiye oranla nasil bir degisime ugradigi konusunda da aciklama bekliyorum. Yani mesela trafige cikan araclarin güvenli olmasi konusunda, kemer takma sarti ile alakasi konusunda, ............
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Diger tafatan geen bahsettiginiz ülkelerde ki kaza oranlarinin eskiye oranla nasil bir degisime ugradigi konusunda da aciklama bekliyorum. Yani mesela trafige cikan araclarin güvenli olmasi konusunda, kemer takma sarti ile alakasi konusunda, ............ Arkadasim ben halaa sizin cikislarinizla ne anlatmaya calistiginizi anlamis degilim. Anliyamiyorsan o senin sorunun.. trafik ile ilgili mucitlerin varsa anlat dinliyelim. Arkadasim ben halaa sizin cikislarinizla ne anlatmaya calistiginizi anlamis degilim. Neden bana soruyorsunuzki, ben bilemiyorum neyi iddaa ediyorumda akla hayale gelemyecek sorularda bulunuyorsunuz? Bir avrupa masali anlatayimda belki akla hayale gelmeyecek sorular da neden bulunuyorum? Bu masalla hayal kurdular bugün uyguluyorlar! iki keci kafa kafaya carpisinca mi daha etkili olur yoksa yan yana omuz omuza carpisinca mi daha etjkili olur. Avrupada bu halk dilini yorum getirelim kendi agizlarindan.. Ne diyorlar kafa kafaya girecegimize omuz omuza girelim trafikde gömek istedikleri bu.. bilmiyorum böyle sohbetlere katiliyormusun? Ne oldu son yillarda tahli yollari ne yaptilar hizli yol yaptilar degil mi otobanla aralarindaki fark ne? yan durma seriti yok.. neden yaptilar kafa kafaya girmeyelim diye.. farkindaysan artik evin kapisina kadar bu yollarda yol alarak evin icine giriyoruz yaniliyormuyum? Diger tafatan geen bahsettiginiz ülkelerde ki kaza oranlarinin eskiye oranla nasil bir degisime ugradigi konusunda da aciklama bekliyorum. Yani mesela trafige cikan araclarin güvenli olmasi konusunda, kemer takma sarti ile alakasi konusunda, ............ Evine mutlu dönmek istiyorsan kemer takilir degil mi? bunuda her daim duyariz.. buna nazaran kemer hep tartisilir? tahli yollari degindik.. biraz degindik sadece biraz? Dag köy yollarini ne yaptilar? ormanin icindeki bütün yollarin kenarinda ki ormani en az 20.metre iceri tasidilar neden dersen bu son ikisene yapilan seyler? neden kafa kafaya girmeyelim diye? Agacla Odunla kafa kafaya girmeylim diye. sonra yok bir mucize bir araba agaca toslayacak icinden canli cikacak öyle mi? Ne yazik ki bizim gurbetci kardeslerimiz ana yolda kafa kafaya girdiler bu ana yol bu toroslarin icindeki keci yolu degil bir nevi ipek yolu. biraz hayal kur ehliyetsiz bir sürücü sehir icinde direksiyonu kaybedipte bu gurbetci aileyi yok etmedi biraz hayal?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl Anliyamiyorsan o senin sorunun.. trafik ile ilgili mucitlerin varsa anlat dinliyelim. Bir avrupa masali anlatayimda belki akla hayale gelemyecek sorularda neden bulunuyorum? Bu masalla hayal kurdular bugün uyguluyorlar! iki keci kafa kafaya carpisinca mi daha etkili olur yoksa yan yana omuz omuza carpisinca mi daha etjkili olur. . . . Ama genede bana bunlari neden yazdiginizi anlamis degilim. Ben ne söyledimde bana bunlar cevap olarak geri geliyor onu anlayamadim diyorum, ama siz hala anlamsiz yazmkta direniyorsunuz. Yazinn arkadasim, istediginizi yazin, ama umarim yazdiklarinizi anlayamiyorum diyenleride bir gün ciddiye alirsinizda en azindan ilerideki yorumlariniz ent bir sekild anlasilir yada siz hatanizi anlarsinizda ne anlatmak istediginizi anlasilir sekilde yazarsiniz.
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Türkiye'ye su anki mantikla dört tarafini 4 seritli otobahn yapsan ne degisirki? Önce ehliyet nasil aliniyor onu dogru dürüst irdelememiz gerekli. Arabalar yillik kontrolden, yani TÜV'den, nasil geciyorlar onu irdelemek gerekli? Hangi kamyon söförü gercekten trafik egitimi alarak söför olmuslar onu irdelemek gerekli. Trafik polislerinin kac tane ehliyetsiz sürücüyü rüsvet karsiligi serbest biraktigini incelemek gerekli. Arkadaslar balik bastan kokmus, buna dur demeli. Gerisi bana göre bos laf. ilk konuya bana cevap olarak muhatap alarak bu sekilde katilmistin! ve bu sekilde kaldin.
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 16 yıl ilk konuya bana cevap olarak muhatap alarak bu sekilde katilmistin! ve bu sekilde kaldin. Cok dogru söylemisim ve ayni yerde kalmisim, cünki siz konuyu Almanya'ya ve suraya buraya götürmüssünüz. Yani benim yorumuma karsilik bir yorum olmadigi icin ayni yerde kalmis yorumum. Isterseniz kaldigim yerden devam edebiliriz ve ülkemizdeki trafik vahsetini beraber irdeleyebiliriz. mesela en son duydugum haberlerde gene bir gurbetci ile ehliyeti olmayan bir sürücünün kazasi var ülkemizde, hemde ölümlü kaza. Yani benim ilk basta yazdigim yorum beni gene hakli cikartiyor, yani ister 4 ister 10 sertli Otobanlar yailsin cözüm orada degil. Seffah trafik kontrolü gerekli demisim, yani yakalanan ehliyetsiz sürücüler rüsvet karsiligi sürmeye devam ettigi sürece, ..... 10 seritli yollar dahi bize viz gelir.
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Anliyamiyorsan o senin sorunun.. trafik ile ilgili mucitlerin varsa anlat dinliyelim. Ne yazik ki bizim gurbetci kardeslerimiz ana yolda kafa kafaya girdiler bu ana yol bu toroslarin icindeki keci yolu degil bir nevi ipek yolu. biraz hayal kur ehliyetsiz bir sürücü sehir icinde direksiyonu kaybedipte bu gurbetci aileyi yok etmedi biraz hayal? burda ne yazmisim? Dag köy yollarini ne yaptilar? ormanin icindeki bütün yollarin kenarinda ki ormani en az 20.metre iceri tasidilar neden dersen bu son iki senede yapilan seyler? neden kafa kafaya girmeyelim diye? Agacla Odunla kafa kafaya girmeylim diye. sonra yok bir mucize bir araba agaca toslayacak icinden canli cikacak öyle mi? burda ne yazmisim? Ne oldu son yillarda tahli yollari ne yaptilar hizli yol yaptilar degil mi otobanla aralarindaki fark ne? yan durma seriti yok.. neden yaptilar kafa kafaya girmeyelim diye.. burda ne yazmisim konuyu acalim diyorsun aciyoruz ama kapatiyorsun yukarda yazdiklarimdan ne anladin? en azindan birseyler sorabilirdn bu yazilanlara karsi en azindan kendin sorup kendin cevapliyabilirdin.. hem sorayim hem yazdiklarima biraz cevap vereyim.. buyur Gelismis toplumlarda egitim düzeyi tavan yapmis sözüm ona toplumlarda bir agac kesiliyo diye ayaga kalkan toplum.. yollarin iyilestirilmesi icin on binlerce kesilen agaca seyirci kalabiliyor? Ne degisiyor o yolda serit sayisi mi hayir.. yolun genisligi mi hayir yanlarina koruma mi konuyor hayir.. sadece ve sadece kontroldan cikan arac icin? ölüm oranini azaltmak icin? sadece ölüm orani icin güzelim yesillikler icindeki orman yolu katlediliyor.. buna neden ihtiyac duyuyorlar sorayim o zaman neden bunun yerine ders saatini yükselt miyorlar söför okullarinda?
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 16 yıl burda ne yazmisim? burda ne yazmisim? burda ne yazmisim konuyu acalim diyorsun aciyoruz ama kapatiyorsun yukarda yazdiklarimdan ne anladin? en azindan birseyler sorabilirdn bu yazilanlara karsi en azindan kendin sorup kendin cevapliyabilirdin.. hem sorayim hem yazdiklarima biraz cevap vereyim.. buyur Gelismis toplumlarda egitim düzeyi tavan yapmis sözüm ona toplumlarda bir agac kesiliyo diye ayaga kalkan toplum.. yollarin iyilestirilmesi icin on binlerce kesilen agaca seyirci kalabiliyor? Ne degisiyor o yolda serit sayisi mi hayir.. yolun genisligi mi hayir yanlarina koruma mi konuyor hayir.. sadece ve sadece kontroldan cikan arac icin? ölüm oranini azaltmak icin? sadece ölüm orani icin güzelim yesillikler icindeki orman yolu katlediliyor.. buna neden ihtiyac duyuyorlar sorayim o zaman neden bunun yerine ders saatini yükselt miyorlar söför okullarinda? Bakin gene siz konuyla alakasi olmayan yorumlarda bulunuyorsunuz. Ne alakasi var simdi baska ülkelerde yapilan cok seritli yollarin ülkemizdeki kazalar ile? Ben size bu baslikta defalarca soru sormusum ama halaa cevap yok. Sizin 80 yas üzeri ve bayan söförler hakkindaki asalayici yorumlarinizi irdeledik ve sorular sorduk ama halaaa ne demisim , ne yazmisim gibi laflarla gecistiriyorsunuz. Sadete gelelim lütfennnnnnn. Ülkemizdeki kazalarin sebeblerini arastirsak ne dersiniz? bakin ben belirli noktalara deginmisim, ehliyetsiz arac kullanimi ve bunlarin denetimleri hakkinda. Varsa görüsünüz bildirin, ama bize burada A ülkesinde yol icin agaclar kesiliyor ve kimse karsi gelmiyor gibi konu disi iddaalarda bulunmayin. Konu agac kesmek ise ülkemizin insanlari kendileri keserek ve yakarak agaclari yok ediyorlar. Ama konu bu degillllllllllllll.
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Bakin gene siz konuyla alakasi olmayan yorumlarda bulunuyorsunuz. Ne alakasi var simdi baska ülkelerde yapilan cok seritli yollarin ülkemizdeki kazalar ile? Ben size bu baslikta defalarca soru sormusum ama halaa cevap yok. Sizin 80 yas üzeri ve bayan söförler hakkindaki asalayici yorumlarinizi irdeledik ve sorular sorduk ama halaaa ne demisim , ne yazmisim gibi laflarla gecistiriyorsunuz. Sadete gelelim lütfennnnnnn. Ülkemizdeki kazalarin sebeblerini arastirsak ne dersiniz? bakin ben belirli noktalara deginmisim, ehliyetsiz arac kullanimi ve bunlarin denetimleri hakkinda. Varsa görüsünüz bildirin, ama bize burada A ülkesinde yol icin agaclar kesiliyor ve kimse karsi gelmiyor gibi konu disi iddaalarda bulunmayin. Konu agac kesmek ise ülkemizin insanlari kendileri keserek ve yakarak agaclari yok ediyorlar. Ama konu bu degillllllllllllll. Sen haklisin kardesim herseyin basi egitim? yol´u birak ver egitimi yolu koklasin söför koklaya koklaya yol alir cukurmus yol bozukmus bos ver kokla zipla Türkiye'ye su anki mantikla dört tarafini 4 seritli otobahn yapsan ne degisirki? Arkadaslar balik bastan kokmus, buna dur demeli. Gerisi bana göre bos laf. varsa bildiklerin daha fazla bize detayli aciklarsan sevinirim..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Sen haklisin kardesim herseyin basi egitim? yol´u birak ver egitimi yolu koklasin söför koklaya koklaya yol alir cukurmus yol bozukmus bos ver kokla zipla Anlayisiniza hayranim dogrusu, o kadar aciklamalarimdan yollar önemli degil egitimle trafik sorununu cözeriz anlamini cikartmissinizya, diyecek bir söz bulamiyorum dogrusu. Ama bu bana yabanci gelmiyor.
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar BUGÜN Kaza bilançosu: 16 ölü, 60 yaralı Sakarya'da 14 yaşındaki Enis Öztürk karayolunda karşıdan karşıya geçerken kamyonun altında kaldı... Kaza yerine yakın bir yerde çalışan baba oğlunun cansız bedenini gördü ve yıkıldı... Eskişehir'de de manzara değişmedi... Belçika'dan izinlerini geçirmek üzere Türkiye'ye gelen gurbetçilerin içinde bulunduğu minibüs, hafif ticari araçla çarpıştı... Kaza sonucu 6 kişi öldü, 4 kişi de ağır yaralandı... Türkiye'nin dört bir yanında bugün meydana gelen kazalarda tam 16 kişi hayatını kaybetti ve trafik canavarına teslim oldu... Meydana gelen onlarca kazada ise çoğu ağır olmak üzere 60 kişi yaralandı...
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Kaza var diye koştu ölen oğlu çıktı Zafer TOKUŞ - Aziz GÜVENER, ADAPAZARI (Sakarya), (DHA) Çalıştığı kahvehanenin 50 metre ötesinde kaza olduğu haberini alan adam olay yerine koştu ve hayatının en büyük acısını yaşadı... Annesi ve ablasıyla birlikte Adapazarı´ndaki halasına giden 14 yaşındaki Enis Öztürk yolun karşısına geçmek isterken kamyon altında kalarak feci şekilde öldü.Küçük çocuğun olay yerine 50 metre uzaklıkta kahvehade çalışan babası Ahmet Öztürk kaza oldu haberini alır almaz geldiği olay yerinde eşi ve kızını ağlarken görünce ölenin oğlu olduğunu anlayıp şoka girdi. Alınan bilgilere göre Kaza, Karaçam köyü mevkiinde bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. iddialara göre bir süre önce yapılan üst geçitten geçmek yerine caddeden karşıya geçtiler. Annesi ve ablasını takip eden Enis karşıya geçerken Selim Y. (45) idaresindeki 41 U 6901 plakalı kamyonun altında kalarak feci şekilde yaşamını yitirirken çarpan kamyon ise 67 metre sonra durabildi. Kazanın köyde duyulması üzerine kaza yerine 50 metre uzaklıkta köy kahvesinde çalışan 2 çocuk babası Ahmek Öztürk kalabalığın bulunduğu yere geldi. Kaza yerinde eşi ve kızını ağlarken gören Ahmet Öztürk yerde üzeri gazete kağıdı ile kapalı olan cesede baktığında bunun oğlu Enis olduğunu görünce yıkıldı. Oğluna dokunmak isteyen babayı jandarmalar güçlükle sakinleştirdi. Kazaya karışan kamyon şöförü jandarma tarafından gözaltına alınırken Karaçam Köyü Muhtarı Kazım Mercan, duble yol çalışmaları nedeniyle sürekli kazaların olduğunu belirterek, “Üstgeçit yapıldı ancak henüz faaliyete geçmedi. Trafik ışıkları konuldu ama çalışmıyor. Yan yollar yapılmadı. Burası çok tehlikeli. Bir an önce önlem alınmalı” dedi. Sen haklisin kardesim herseyin basi egitim? yol´u birak ver egitimi yolu koklasin söför koklaya koklaya yol alir cukurmus yol bozukmus bos ver kokla zipla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.