Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Kadınlar için en zor soru ? Kadınlar için yapılmış özel bir çalışma yapıldı. Kadınların kendilerine en çok sorduğu nedir sizce ? İşte cevabı. 16-60 yaş arası 2 bin 491 kadının katıldığı anketin sonuçlarına göre, bir kadının ne giydiği, o kadının kendisi hakkında ne hissettiğini direkt olarak etkiliyor. Buna göre kadınlar her sabah, hafta içinde 16 dakika, hafta sonunda ise 14 dakika boyunca ne giyeceğini düşünüyor. Gece dışarı çıkılacağı zaman ise bu süre 20 dakikaya kadar çıkıyor. Tatile çıkılırken kıyafet seçmek ise tam 52 dakika alıyor. Kadınlar ömürleri boyunca ortalama 287 günlerini ne giyeceklerini düşünerek geçiriyor. Bunlar doğru değil, yine gazete yazarlarımızın abartması Gercekten diyorum Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Evet benim her gece yatmadan önce giyisi dolabını açıp yarın ne giysem diye düşünmem gibi Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 kadınlar için en zor soru?? nutellamı? yada içine girmekte zorlandıgı en sevdiği elbıse Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Bence doğru bir anket sonucu birce .. Dolap karşısında dakikalarca elbiselerime baktığımı bilirim.. Zor iş elbise seçmek Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 benim içinde zor bir soru her sabah dolabı açıp bakıyorum ne giyicem diyee en az 17.5 dk. sonra yine 38 gündür üstümden çıkarmadığım giysileri giyiyorum 1 Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Küçükken benden büyük akraba kızlarının giyinmelerine özenip allahım benimde büyüyünce o kadar çok kıyafetim olsun ki dolabı açıp baktığımda ne giyeceğimi şaşırayım derdim. ve oldu Kıyafet almayı, onları yıkayıp ütülemeyi dolaba yerleştirmeyi, ne giyeceğim ben diye şaşırıp kalmayı çok seviyorum. En kıymetlim onlar benim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Hiç giysi takıntım yok yani illa bu olsun şu olsun giyeyim.Giysiye ayırdığım para çok azdır.Ama hoşuma giden bişe olursa affetmem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.