Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 15 yıl Garden Life Bahce mobilyalarında %50-%70 indirim! Stoklar tükenmeden fırsatı kaçırmayın.
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 15 yıl 0. 5.....................no lu tel otomatik ödeme talimatınızdan ödenmiştir .
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 15 yıl valla aklıma gelmedi hıç seneye sözüm olsun sende ..... slm söyle optum kıb gorusuruz by kuzenım yazmış
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 15 yıl Dün gece ki en son mesaj : "tamam canım çağrı atarım sana" acaba bunu kim yazmış bugün ise : Vodafone 3G de fark var! Vodafone 3G+ servislerini 3G li telefonunuzda kullanabilmeniz için 3G yazıp 3636 ya gönderin.Detaylar Vodafone Cep merkezlerinde
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 15 yıl müsait değilim şimdi, dışarı çıkacağım birazdan hazırlanıyorum. uygar yazmış.
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 15 yıl BiDunya@ Anadolu ajansından GÜNÜN VİDEOSU ÜCRETSİZ ABONE yaz, 9762'ye gönder, pakete üye ol, günün videosunu ücretsiz izle! Haftalık 6 SMS / 12 Kntr. Bilgi : 500
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl ayşecikk şok markette prima bez 19 tl çiseli öp benim için iyi akşamlar bu kim olim beni ablamla karıştırmış
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl iletildi mesajı geldi.. ve yine sessizlik.. merak ediyorum NEDEN
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2009 15 yıl Dün gece ki en son mesaj : "tamam canım çağrı atarım sana" acaba bunu kim yazmış canım evdemısın evdeysen msne gelsene...asker olcak dostum yaztı
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 15 yıl Uyumayan Var mı ? Canı Sıkılan Gecenin Bu Saatinde Mesajlaşacak Adam Arıyo En Son msj
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 15 yıl relax mode indirim yapmış 2 saat önce geldi eşofmanlarda indirim diye
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.