Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl mahluk-ül derya-ül böcekvari.. söylerken bile dilim dolandı... ya birde arap olsan ne yapacaktın o zaman vay haline
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl ya ben şimdi damacanamıyım acep bu damacananın markası ne ola HEH HE HEEEEEOHUAAAA..! DAMACANA.. depozitolu mu , depozitosuz mu..
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Başak : Nebatat-ül arpa vü yulaf ne öle arpa yulaf, ben vejeteryan değilim bi kerem 2 olduuu...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari ehuuu güzel di sevdim bunu benden kimse yokmuş ne güzel ne güzel
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl Koç : Davar-ül kurban küfür mü edio, güzel bisey mi dio annamadim valla
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari ehuuu güzel di sevdim bunu benden kimse yokmuş ne güzel ne güzel Slm..yukarılara bak..
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl http://www.turkish-media.com/forum/index.p...SELAM_YALNIZLIK @ Feb 20 2006, 10:58 PM) Koç : Davar-ül kurban Boğa : Sığır-ül camış İkizler : Adem-ül çift-i aynen Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari Aslan : Malukat-ül vahşi Başak : Nebatat-ül arpa vü yulaf Terazi : Endaze-i kantar Akrep : Haşerat-ül zehr-i zıkkım Yay : Silah-ül zemberek Oğlak : Davar-ül sakal-ı sivri Kova : Damacana Balık : Mahsulat-ı derya siz hangisisiniz hadi cevaplayın sılah-ül zemberek hahahha =&showtopic=16845&view=findpost&p=239898 benimkide aynen zemberekli olan ama burda yaptığım ufak çaplı kamuoyu yoklamasında üç tane sakalı sivri çıktı
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Endaze-i Kantar olmaktan memnunum hernekadar bazen kantarın topuzunu kaçırsamda-)
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Koç : Davar-ül kurban küfür mü edio, güzel bisey mi dio annamadim valla Koç : Davar-ül kurban bende sendenim...ama banada küfür gibi geldi..neden acepaa
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Koç : Davar-ül kurbanBoğa : Sığır-ül camış İkizler : Adem-ül çift-i aynen Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari Aslan : Malukat-ül vahşi Başak : Nebatat-ül arpa vü yulaf Terazi : Endaze-i kantar Akrep : Haşerat-ül zehr-i zıkkım Yay : Silah-ül zemberek Oğlak : Davar-ül sakal-ı sivri Kova : Damacana Balık : Mahsulat-ı derya siz hangisisiniz hadi cevaplayın arapçası değil osmanlıcası. memo tembelçizerin karikatürüydü bu
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl Koç : Davar-ül kurbanBoğa : Sığır-ül camış İkizler : Adem-ül çift-i aynen Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari Aslan : Malukat-ül vahşi Başak : Nebatat-ül arpa vü yulaf Terazi : Endaze-i kantar Akrep : Haşerat-ül zehr-i zıkkım Yay : Silah-ül zemberek Oğlak : Davar-ül sakal-ı sivri Kova : Damacana Balık : Mahsulat-ı derya siz hangisisiniz hadi cevaplayın Kova : Damacana eeee benimki kolaymış canım!!!!!!!!!!
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 17 yıl AKREP: Haşerat-ül zehr-i zıkkım zıkkım dio ... buu döverim ben bunu bunun mantığıda hepsinin son kelimsi bilindik bir kelime sağol paylaşım için
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2016 9 yıl Balık= mahülat-ı derya en duygusal burcum sadık ve sahiplenen bir insanim duygularimi beli eden biri değilim keşke herkeş benim gibi olsa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.