Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Koç : Davar-ül kurban Boğa : Sığır-ül camış İkizler : Adem-ül çift-i aynen Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari Aslan : Malukat-ül vahşi Başak : Nebatat-ül arpa vü yulaf Terazi : Endaze-i kantar Akrep : Haşerat-ül zehr-i zıkkım Yay : Silah-ül zemberek Oğlak : Davar-ül sakal-ı sivri Kova : Damacana Balık : Mahsulat-ı derya siz hangisisiniz hadi cevaplayın
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Yazar hep iyi olanlar yazmış kötülere örnek olayım buda benimki Aslan : Malukat-ül vahşi
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl İkizler : Adem-ül çift-i aynen benim burcumm da ikizler gece yağmuru aynen aynen
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl benim burcumm da ikizler gece yağmuru aynen aynen Adem-ül Çift-i aynen yani
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl valla aynen şekerimmm ay en güzeli benimkisiymiş kız Boğa : Sığır-ül camış YANLIZLIK toprak ayıp ayıp bile bilemi yazdın bunları banamı ayarladın
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl Başak : Nebatat-ül arpa vü yulaf ne öle arpa yulaf, ben vejeteryan değilim bi kerem
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl ay en güzeli benimkisiymiş kız Boğa : Sığır-ül camış YANLIZLIK toprak ayıp ayıp bile bilemi yazdın bunları banamı ayarladın aynen öyle kardeşim
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl ya ben şimdi damacanamıyım acep bu damacananın markası ne ola
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Koç : Davar-ül kurbanBoğa : Sığır-ül camış İkizler : Adem-ül çift-i aynen Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari Aslan : Malukat-ül vahşi Başak : Nebatat-ül arpa vü yulaf Terazi : Endaze-i kantar Akrep : Haşerat-ül zehr-i zıkkım Yay : Silah-ül zemberek Oğlak : Davar-ül sakal-ı sivri Kova : Damacana Balık : Mahsulat-ı derya siz hangisisiniz hadi cevaplayın sılah-ül zemberek hahahha
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl mahluk-ül derya-ül böcekvari.. söylerken bile dilim dolandı...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.