Φ kaan_kulhan Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2005 selam. bende hp deskjet 3420 printer var. yazdırma işlemi yaptırırken hata veriyor. cartdrige ile ilgili yani kartuş zannedersem. ama emin değilim. yani ya kartuş bozuldu ya da renkli kartuş boştu. onun için yazdıramıyor olabilir. renkli kartuş boş fakat siyah beyaz olanı dolu. bu yüzden yazdırılamıyor olabilirmi_? ayrıca bişey daha var. siyah beyaz kartuşu ben en azından 6 kere yeniden doldurttum. kartuşun ömrü bitmiş olabilir mi _? yardımlarınızı bekliyorum. Alıntı
Φ juneyyar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2005 1-siyah kartuşu at bence çünkü onun dolum hakkı dolmuş 2-bence renkliler boş olduğu için yazmıyordur Alıntı
Φ juneyyar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2005 3- her kartuşun ömrü en fazla 4 dolumdur daha sonra atman gerekir çünkü o kartuş yazar mı diye ümit etme... Alıntı
Φ maho_aga Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Bence senin kartuşlar miadını doldurmuş durumda. Şöyle bir önerim olabilir... sen 2 adet kartuş alacaksın 1 siyah 1 renkli. Ama onun yerine üzerine 15$ kadar daha ekleyip HP 3745 gibi 2 yıl garantili bir yazıcı alabilirsin... Alıntı
Φ TurkHackTeaM.NeT Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 bazi hp yaziciları ikiside dolu olmadan çalışmaz Alıntı
Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 kardeş bence programı kaldır yeniden kur birde hp kullanıyorsun ben 8 9 kere doldurdum bir problem olmadı boş olsa siyah yazar yada kartuşun arızalı Alıntı
Φ olcayatay Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 ilk önce yazıcının programını sil cd ile yeniden kur yazıcıyı yeniden bilgisayarına tanıt eğer yine hata veriyorsa 1 tane renkli bi tane de siyah kartuş al tak sorun büyük ihtimal ortadan kalkar zaten bir kartuş en fazla 4-5 kere doldurulabiliyor sorun yine de düzelmezse yazıcı bozulmuş olabilir. Alıntı
Φ ADB Gönderi tarihi: 21 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2010 İnkjet yazıcılardan kaçının. uzun dönemli kullanımlarda, inkjet yazıcılarda ki sayfa başı kullanım maliyeti, laser yazıcılara kıyasla 10 kata kadar daha maliyetli olabilmektedir. Eğer eski inkjet yazıcıya sahipseniz kartuşlarınız bozulana kadar kullanın,çünkü eski inkjet yazıcı kartuşları yüksek kapasite mürekkep kartuşlardır Şimdi ise yeni inkjet yazıcılarda kapasiteler 3 te bir oranına düşerken kartuş maliyetleri aynı oranda seyretmektedir. Alıntı
Φ Beyaz Eşya Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2011 ucuz yan sanayileri bile daha iyidir doldurmaktan. printerinize yazık etmeyin Alıntı
Φ memoly33 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 kartuşunuzun ömrü tükenmiş.kartuş dolumu pek tavsiye edilmez.bunun yerine yan sanayi ürünü ucuz kartuşlar kullanabilirsiniz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.