Φ kaan_kulhan Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2005 selam. ben evde adsl kullanmaktayım sınırsız. aynı zamanda modemden etherntle arkadaşa da hat çekerek ortak olarak kullanmaktayız. önceleri normaldi. ama şu an ben internete giriyorum fakat internet aşırı yavaş. modemden ben onun bağlanıp bağlanmadığını görebiliyorum. o bağlanmadığı zaman benim internet canavar gibi. ben usb den alıyorum. o ise ethernet kablosuyla. bunu nasıl düzeltiriz yada bunun sebeb nedir. yardımcı olursanız sevinirim. Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2005 Arkadaşım öncelikle adsl hattını paylaştığın için yavaşlaması normal.Sonuçta bir hat üzerinde 2 kişi internet çıkışı yapıyor.Sana diğer bir tavsiyem usb bağlantını iptal et çünkü usb'le bağlandığında hızın yavaşlar 10.0 mbps ile bağlanırsın ancak ethernetle bağlanırsan hız otomatik olarak 100.0 mbps oluyor.Yani bir tane ethernet kartı al ve usb bağlantını iptal et aradaki farkı kendinde göreceksin... Kolay gelsin... Alıntı
Φ kaan_kulhan Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2005 iyi de kardeşim ben bir ay usb üzerinden bağlandım aynı anda arkadaşta bağlandı hiçbir sorun yoktu. yeni yeni başladı. benim bilgisayarda ethernet kartı var ama kullanmıyorum. modemimin üzerinde de bir tane ethernet girişi var. onu da arkadaş kullanıyor. bunu nasıl çözecez. işler karışık biraz anlayacağın. ama bana kalırsa usb ile alakası yok yani daha öncede usb den bağlanıyodum. sorunsuzdu. şöyle söyliyim arkadaşım da modemin üzerindeki etherneti kullanıyo ben de modemin üzerindeki usb yi. bu sorun olur mu_? Alıntı
Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 sorun olur usb yavaş baglanır ben kimseye tavsiye etmiyorum.ethernetten ,stersen 20 kişi baglan çok az bi yavaşlama olur yanii senin 2 kişi baglanman o kadar da etkili olmaz yani yavaşlama olmaz çünki ben bu işi yapıyorum binalara ethernet hattıı çekiyorum bi sıkıntıda olmadı şimdiye kadar .bide şunu dene sen ethernetten baglan ark. usb den baglansın sonrada birtane swıch al Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.