Φ marti_name Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Yitirilen Olaki yürürüm bir baska aska Yada yürürüm mavi olmayan bir gülüse Unutmaki tek ask oldugum sensin Asik oldugum deyil Karanlikla süzülüyor icime yikim Dur diyorum yikiliyorum Ucurumlari bas ucuma koyuyorum sonra Oksuyorum rüzgarda saclarini Sicak ilik bir koku siniyor yüreyime Gitme diyorum düsüyorum Sonra beni soruyorlar bana Tanimiyorum diyiyorum Daha hic karsilasmadik Ayni cizgide bilge sus umu dinliyorlar Ben sustukca Yazik, bir cigligin dogusu gibi ölüyorlar; Önce bir bir, sonra hepsi Sonra br ucurumlar kaliyor birde yikimlar Verilen hersey borcmus gibi aliniyor Önce bir bir sonra hepsi Sonra bir ben kaliyorum, birde yalnizlik Ucurumlar, yikimlar, ben ve yalnizlik Zorlu bir savasin unutulmus cesetleri gibi Yatiyoruz yan yana Öpüsüoruz, sevisiyoruz da hatta.... Her sey oyun yasaklarina uygun Bir günah oluyor sonra Tek umudumuzu göye gelin ediyoruz Telli, kanli düyün iste Üsüyor saclarin biliyorum darginmisin? Bu baharda mayisa biraktigim gibi misin hala? Vurulmus cocuk gibi büyümemis yüreyindeki hüzün Hala kaciyormusun zamansiz Gözlerini birakarak birilerinden Hala ellerinden tutup sevgileri Hala öyle sovuk bir gök Hala öyle yerini yurdunu bulamamis bir mavi Diüpsiz kuyuya saliyormusun agliyarak Kücücük bir dokunusla son sevilen olabiliyormusun? Kendin kadar aklimdasin Ve askini sasirmis bir tanri Cogalan sizisiyla mutlu bir yara Öyle misin mavi gözlü sari sacli yoldasim Öyle biraktigim gibimisin Gerceyi yakmada hala ustamisin Yoksa cirakmi yanerken yollarda Saclarima dolanan aydinligimsin Somutlastiramadigim tek imgensin Siirde anlattikca eksilen tek anlam Hala biraktigim gibimisin Yoksa beni biraktigin gibi mi Kac mevsimsiz kar düstü topragima Kac mevsimsiz kar düstü topragima Hala biraktigim gibi misin Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gulasor Bilemem nasıl başlamalı Ne demeli Nasıl etmeli gulasor Dün gece yoldaydım Arka koltukta Kırk numarada, dimdik, uyuyamadım Akıp giden arabanın seyrine uyan Düşlerimi, anlatmak istiyorum sana Geleceğin düşü ne kadar güzel Ve ne kadar ince Düşlerim, kıpırdayan, daldan dala konan Bir serçenin, canlılığını, kıvraklığını Ve hareketlerindeki karmaşıklığı andırıyordu Ama bu düşler hayal değil Olacak ve olması gerekenin beynime yansımasıydı Bazen en barbar gericiliğin zulmün ve acının Özgürlük türkülerini dindiremediği Munzurun torosların doruklarındayım Ateşler yakılı Mavzerler çatılı İçimdeki ateşle doğanın o dondurucu soğuğu Birbirine karşı savaşıyor Nöbetteki yoldaşta İnceden inceye bir türkü tutturmuş "de lori lori berxamin lori" Bir iç geçiriyorum derinden Nedendir bilmem 302 mersedesin artan hızına uyuyor düşlerim Bir baskındayım bazen Elimde dünya gericiliğine kan Kusturan halkların silahı Kendimi yivle set arasnda dönen Ve döne döne düşmanın ciğerini dağlayan Kızıl kurşunlarda hissediyorum Toroslardan geçiyoruz İnce memedi düşünüyorum KeL abdiyi Memedin gün batmadan Anafartaları aşan kanatlı atını Hatçeye olan aşkını sonra Sen geliyorsun aklıma Seni düşünüyorum gulasor Al yanağını, bal dudağını Zülüt saçını, o minicik yüreğini düşünüyorum Bildiğim tek kürtçe kelime geliyor aklıma "ez buka kurmancim" İçin için gülüyorum uyumuşum çok kısa bir süre Şimdi buradayım anandan aldım haberi Yakalamışlar seni içim buruk, yüreğim çok daha katı Üzülmedim diyemem, üzüldüM ama yanıp yıkılmadım Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 jpeg jpg png gif bmp tif tiff swf Alıntı
Φ furkan16 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 selam martı kardesım ellerıne sağlık cok guzel umut altıncağ sıırler ve sarkılarıyla harıka bır kısılık selam olsun sana selam olsun gezmıslere devrımcılere Alıntı
Φ mawii Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 ÇOK SEWDİĞİM Bİ ŞİİRDİR ..WE ÜSTAD MÜTHİŞ OKUMUŞ..bu şiir gözüme çarptı dolaşırken we sadece bu yorumu yapabilmek için üye oldum;) ...sewgiler herkese..... Alıntı
Φ karbeyaz Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 umut altınçağ ın müzikleri çok güzel şiirleri kadar,bu da benim sevdiğim şairlerden biri Kum Sen kum nedir bilmezsin Deniz görmedin ki Yum gözlerini zamanı düşün Deniz bir gözünde Kum bir gözündedir Sen taş nedir bilmezsin Dağa çıkmadın ki Yürü ufuklara doğru Dağ bir ayağında Taş bir ayağındadır Sen kül nedir bilmezsin Ateş yakmadın ki Uzat ellerini gökyüzüne Ateş bir elinde Kül bir elindedir Sen kan nedir bilmezsin Ölmedin, öldürmedin ki Yat toprağa boylu boyunca Ölüm bir yanında Kan bir yanındadır Sen aşk nedir bilmezsin Beni sevmedin ki Ağla ağlayabildiğin kadar Bütün güzellikler sende Aşk bendedir. Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.