Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 19 yıl MERHABAAAAAAAAA............... çok şeker bende istiyorum bitane bundan..............
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 19 yıl Bişi değil gülümm sana layık değil ama bu nacizane bebekleri kabul et
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Gülsüncüm selam.. Çok sıcakkanlı olduğunu hissediyorum senin ve kanım sana çok ısındı..Özellikle Atatürkçü biri olarak seninde öyle olduğunu bir başlığından hatırlıyorum ama hangisi deme sanırım çanakkale şehitleri ile ilgiliydi..O yüzden sana daha da bir kanım ısındı napim..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar tsk ederim canim benimde sana isindi isindik birbirimize
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Canım evet bugün pazartesi olmasına rağmen ben çok pozitifim, sizlerin sayesinde..
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hosbuldum ya arkadaslar forumda yeniyim yardimci olurmusunuz
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Yazar angel ablam ve cilekim kendilerini üstlere almislar bende aldim teeeeeeeeeeeeeeeee altlardamisin zor buldum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.