Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl Yazar buyur citir citir maydonuzlu buda tatili cabuk ye natalie ve birce gelmeden Afiyet bal seker olsunnn
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl Yazar umdugunu degil canisi buldugunu ye ben sana sana sana ölürüm beee
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl İyi de ne bulduk be gülüm .. İşten geldim yorgunum hele azıcık masaj yap
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl Tamam şekerim.. Çok yoğun bir gündü sefgilim toplantılardan başımı kaldıramadım Yukarı dooru masaj yap azıcık da
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl Yazar tamam yapiyorum vir vir sus bi asalari bitsin yukarida baslarim
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl Yazar tag mi aldin bana canisiii dur ya kibrasma sonra geyerim tag tag
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl Yazar yaaaaaaaa onca hazirlik yaptim bosuna galiba gelmiyor natalie diger arkadaslari cagiralim barim onlarda yesin gerci senden hek bisey kalmadi ama neysem (TAG)
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl Ayıp ettin şimdi Neyse sora sen ona çökelekli yaparsın Arkadaşlar bişi kalmadı ama olanı yersinis Bitanem ben çıkıyorum k.i.b. kocamaaan kus kus T _ A _ G örgütü katıl kazan
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl Yazar ya onca ugrastim gelmiyor bu cocuk tamam bitanem sende kendine iyi bak öptüm (tag kazandin )
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl Yazar Afiyet bal seker olsun ne demek ne demek sen iste ben sana her zaman yaparim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.