Φ UnHaPPY Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 unhappy nekadar iyisin ya demesen nerden gircem nerden cikcam bilmiyordum sagol var ol tsk,ederim ilgin icin Aşkolsun GÜLSÜN her zaman yardıma hazırım biz forum olarak pek bir yerdım sever pek bir dosta düşkünüz kadir kıymet biliriz zaman ver anlicaksın ne kadar yardım sever olduğumuzu.. Bu arada bende çiçek verem sana Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 sagol yardima ihtiyacim olunca ilk sana yazcam söz tsk,ederim ayrica cicek icin Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Hoşgeldin, hadi Gülsün bakalım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 hosbuldummm hadi bakayim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 chate çevirmişsiniz burayı Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 valla öyle olduu bir magic birde birkac op gerekiyor hahah Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 valla öyle olduu bir magic birde birkac op gerekiyor hahah Gülsün sen Zuluca mı konuşuyon Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Seni Yağmurdan Sonra Seveceğim Şimdi git.. Say ki, seninle içinden sevda geçen bir türkü söylemedik.. Say ki, gece mektuplarını, en güzel aşk şiirlerini beraber ezberlemedik.. Say ki, sevda trenini kaçırdığım durakta bir süre beraber beklemedik.. Sen git.. Ben gelemem bu yürekle.. Ya da kal.. Eylül yağmurlarını bekle.. Seni yağmurdan sonra seveceğim.. Saçlarıma ak düşmemiş halimle.. Sen yaşlardayken.. Onsekizimde, yirmimde.. Seni yağmurdan sonra seveceğim.. Kaldırımların ıslak ve temiz haliyle.. Yaşlı yüzüm delikanlı yüreğimle.. Seni yağmurdan sonra seveceğim.. Aşksız geçen onca yılı yakacağım.. Sevda alevinde kendi ellerimle... Şimdi git.. Say ki, seninle sahildeki çardakta hiç dondurma yemedik.. Say ki, oturup konuştuğun yaşlı ve yabancı bir adamdı.. Ve sevdadan hiç söz etmedik.. Say ki, hiç gülmedik.. Aynı şeyleri sevmedik.. Ve yağmurdan sonra beraber yürümedik.. Seni yağmurdan sonra seveceğim.. Kimse bilmeyecek, herkesten gizleyeceğim.. Yağmurdan sonraki toprak kokusu olacak havada.. Seninle gökkuşağının altından geçeceğim.. Seni yağmurdan sonra seveceğim.. Ve seni sevdiğimi kimseye söylemeyeceğim.. Belki bu dünya gözüyle gördüğüm son yağmur olacak.. Islak kaldırımlarda sırılsıklam yürüyeceğim.. Ben seni yağmurdan sonra seveceğim.. Ve bir gün ölürsem yeşil gözlerinde öleceğim..... Uğur Arslan Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 avatarındaki kim merak ettim de.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gülsün bu şiir çok güzel bea Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 cok meraklisin ( benim dermisim ) Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Bi meraklıda ben olayım bari.. Ya Gülsün dikkat ettimde geldin Bismillah deyip ne kadar Hoşgeldin topici varsa dolaştın hepsini.. Hayrola ya sen bu forumun hoşgeldin komitesi başkanı oldun da bizim haberimiz mi yoktu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 arman cümle kuramıyorum dumur kaldım buralar da Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Hoşgeldin komitesi falan dedin ya Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 cok meraklisin ( benim dermisim ) araştırıcam da o yüzden sormuştum sölesen ne olur sanki.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 tamam söylüyorum kismayinn ( BENIM ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 ALLAH nazardan saklasın diyelim o zaman kardeşim.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 tsk.ederim kulagini cek tahtaya vur nazar deymesin Alıntı
Φ src_07 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 herkese selam merhaba Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Unut demem bana untamam sevevmem kolay kolay da unutamam söz dedin bana unutamam kalamam yanliz yanliz uyuyamam nerden bileyim cekip gidecegini ellerin olupda bana göz süzeginiiii töremiz bumuydu sözümüz bumudu yazimiz bumuydu ne olur suzma kücügüm unut demem bana unutamam sevemem kolay kolayda unutamam söz verir bana unutamam kalamam yanliz yanliz,da uyuyamam nerden bileyim cekip gidecegini ellerinnnn olurda bana göz süsecegini töremiz bumuydu sözümüz bumuydu yazimiz bumuydu ne olur susma kücügümmmmm Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Belalim yaban cicegim Belalim askim gercegim Belalim tek sev dicegim Belalim ah yaralim Belalim yaban cicegim Belalim askim gercegim Belalim tek sev dicegim Belalim ah yaralim Belalim baby you know you drive me crazy Hey canim seni seviyorum Birtanem canim seni seviyorum Yeah thats right you are the only one And i give you my love thats so strong Belalim Cok guzelsin bebegim I'm looking for you baby nerdesin Belalim yaban cicegim Belalim askim gercegim Belalim tek sev dicegim Belalim ah yaralimbelalim yaban cicegim Belalim askim gercegim Belalim tek sev dicegim Belalim ah yaralim Yeah yeah uhh check ı'm looking for you baby İt's night and day Seni ozluyorum I started to pray Ben seninle konusmak istiyorum Your only the **** fellas Askim baby you are the only one ı want lady Var ya Sevdami daglara yazarim Var ya Omrumu kirpmam yakarim Var ya Ben var ya Var ya Ben var ya Belalim yaban cicegim Belalim askim gercegim Belalim tek sev dicegim Belalim ah yaralim Belalim yaban cicegim Belalim askim gercegim Belalim tek sev dicegim Belalim ah yaralim Belalim yaban cicegim Belalim askim gercegim Belalim tek sev dicegim Belalim ah yaralim Belalim yaban cicegim Belalim askim gercegim Belalim tek sev dicegim Belalim ah yaralim Belalim yaban cicegim Belalim askim gercegim Belalim tek sev dicegim Belalim ah yaralim Belalim yaban cicegim Belalim askim gercegim Belalim tek sev dicegim Belalim ah yaralim Belalim yaban cicegim Belalim askim gercegim Belalim tek sev dicegim Belalim ah yaralim Belalim askim Belalim canim Belalim bebegim Belalim bir tanem Deli gibi severim seni ben Bu aksam olurum beni kimse tutamaz Sen beni tutamazsin Yildizlar tutamaz Belalim belalim Belalim belalim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.