Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl ben yeniyimde biraz yardimci olun Hoş geldin Ve hemen yardımcı olalım sana solda giriş kapımız var ilerle sağa dön en üstte güncel konuları bulabilirsin bir altında havadan sudan aktif geyik var bir altı sanırım politikaydı öle bişi sen bir gir bak yol akar seni götürür zaten Neyse her zaman beklerim başın sıkışınca sesleniver burdayım
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Yazar unhappy nekadar iyisin ya demesen nerden gircem nerden cikcam bilmiyordum sagol var ol tsk,ederim ilgin icin
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Yazar hosbuldum arman nerde tatildesin bu kis gunu yav gunesleniyonmi
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Doğalgaz sobasının önünde 100 watlık ampul altında güneşleniyom şu anda evet..
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Yazar hahahahha arman cok guldurdun beni Allahda seni gundirsun emi
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl hoşgeldiniz arkasında sefa gelsin (espri berbat baştan kabulümdür zaten kötü espri olsun diye yaptım bu arada amma uzattım hoşgeldin tekrar)
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Yazar dowjones hosbuldum yok yok uzatmamisin espiride harika hahaha
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl ben yeniyimde biraz yardimci olun itinayla yardımcı olunur...sen gel bakam şole yamacıma......
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Hosgelmis sefalar getirmis eti puf hosbuldum sefa buldun cilekim visnem ups ups kuss kuss Siz nece konuşuyonuz bea
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Yazar gece_yagmuru bu natelie nece konusuyor bende anlamiyor saliyom ona uymak icin bende heheh ups kusss was warum ne diyom ben ya
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Anlamadığın şeye ne die cevap verion o zaman visnem + Kus kusss
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.