Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 16 yıl Bu oyunda benden olsun sarki sozu yazip daha sonra sarkinin icinden bir soz secip, o sozun icinde gecen bir sarki yazin... Ilk ornek benden olsun... Bugun bayram erken kalin cocuklar uzmeyelim bugun annenizi.. Bir dahaki sarki Bayram ile baslasin yada icinde bayram sozcugu gecsin...
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 16 yıl Seninle her yan güzel Gönüller hayran güzel Beni mecnun eyledin Saçları bayram güzel Söz-Müzik: Ali Aksoy mecnun
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 16 yıl Bir mecnun yarattın bak eserine, Teselli ver desem,verecek misin? Kimleri oturttun gönül tahtına? Gözyaşım sel gibi silecek misin? Her serap görüşte sensin karşımda, Bir hayal gibi hep kaçacak mısın? Kadehi kadehe her vuruşumda, Böyle köpürecek,taşacak mısın? Bir yürek eriyor aşk ateşiyle, Bir yudum su desem,bulacak mısın? Bu ömür sönerse gününü birinde, Gönül ateşinle yakacak mısın? Hayal
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 16 yıl Simdi uzaklardasin Gonul hicranla doldu Hic ayrilamam derken Kavusmak hayal oldu Sevda bahcelerinin Cicekleri hep soldu Hic ayrilamam derken Kavusmak hayal oldu Bahce
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Aşkın tomurcukları açtı arka bahçemde Şen kahkahaları yükseldi sırça köşkümde Ben sana gel demedikçe dur bekle Zamanı var bu heyecan büyüsün iyice Büyüsün iyice, büyüsün iyice Seher vakti bir telaş var Arka bahçemde Misafire hazırlık var Sırça köşkümde Ben sana gel demedikçe dur bekle Zamanı var bu heyecan büyüsün iyice Büyüsün iyice, büyüsün iyice Seher vakti bir telaş var Arka bahçemde Misafire hazırlık var Sırça köşkümde Arka bahçemde sırça
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Sırca bir kosk onurum Kirilmaktan yoruldum Ne kolay diyorsun Baskasini seviyorum Mutluluklar yasadik Acilari paylastik Simdi artik anladim Yalniz sevmek yetmiyor İnan cok zor geliyor Elveda deyivermek Bilirim kolay degil Bir anda seni silmek Yar Hay kor olsaydim Gormeseydim seni Hay tas olsaydim Sevmeseydim seni Kosk
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 16 yıl Ne kadar buyuksun ne kadar yuce ne kadar sosyetesin soylesene,anlat hadi seni dinliyorum yukseklerdemi tutuyorsun kendini he yoksa sen kendini insanlardan yuce bir yaratikmi goruyorsun tutturmussun bir seviyedir gidiyor... ne olmus yani geceleri dadın sana ninniler soylemisse ne olmus yani parlak takilar takip ozel arabalara binmissen benden cokmu nefes aliyorsun benden cokmu goruyorsun cokmu duyuyorsun ikimizde insaniz sende benim kadar goruyor benim kadar duyuyorsun ve benim gibi nefes aliyorsun ama sen benim hissettiklerimi hissetmiyorsun cunku sen kendini ozel sana zavalli bir simariksin sana gerceklerden hatta en gerceginden soz etmemi istermisin1 belki korkacaksin ama bu gercekleri bilmelisin birgun sende oleceksin hakka geri doneceksin dalgali saclarin solacak yuzun gozun buz tutacak seni cicili bicili sampuanlarinla degil saf suyla yikayacaklar pariltili ve gosterisli elbeselerinin yerine boyunca beyaz bir kefen giydirecekler soylesene sosyete kizi yaninda neler gotureceksin parlak takilarinimi kus tuyu yastıginimi kendini fazla yukseklerde tutma kosk guzeli hepimiz topraktik yine toprak olacagiz hepimiz topraktik yine toprak olacagiz arkadaslar dostlar yalan orda yalniz kalacagiz bu kibirlenmen niye sanirim zenginsin diye al o zaman bu sarkida benden sana hediye kusura bakma seni uzmek istemem ama bir gercek varsa onuda gizlemem simdi istedigin yere git inanki ozlemem geldi gelecek deseler yollarını gözlemem dunyanin yalan renklerine kandim aldanmam birdaha bir gulusune kurban olamam sevdigim ben kurbanim allah a garip geldi kelimeler belki onceleri iste garip dunyanın acı gercekleri hepimiz topraktik yine toprak olacagiz arkadaslar dostlar yalan orda yalniz kalacagiz bu kibirlenmen niye sanırım zenginsin diye al o zaman bu sarki benden sana hediye Yalan... biraz kolay olsun
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey tamam Neyim varsa alıp götürsünler benden Paylaşmaya hazırım inan inan Yalnız seni paylaşamam Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan... Hazırım
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Bak yuregime bak Atesimi gor icimi hisset Hadi hazirim yeter ki onursuz Olmasin ask Gel sokagima gel Penceremi ac yatagima gel Hadi hazirim yeter ki omursuz Olmasin ask Olurum yoluna olurum de yine Boyun egmem Yakarim dunyayi ugruna ama Sana egilmem Oyle sinirsiz oyle derin Oyle cok severim ki korkarsin kuruyup Cole donsem de pare pare olsam da Yenilmem Pare
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Sen gittinya Bak güllerim soldu bencilce belki ama tüm güllerde solsun boğulacaksan bari büyük denizlerde olsun ihanet ettin ya o zaman mahşer kurulsun buna dayanacak yüreği nerden bulayım söyle can pare pare bak işte ellerinde karanlığa gömerim bu aşkı ellerimle ay doğsada farketmez yoksun artık bende ne zaman vazgeçti gözlerin benden ne zaman kaybettim seni ve teninde aşk yalan Özlem aşk sarhoşu içimde bir kalp ağrısı inandığım herşey düş kırıklığı ne zaman vazgeçti gözlerin benden ne zaman kaybettim seni ve teninde aşk yalan içimde bir kalp ağrısı inandığım herşey düş kırıklığı buna dayanıcak yüreği nerden bulayım söyle can pare pare bak işte ellerinde karanlığa gömerim bu aşkı ellerimle Düş kırıklığı özlem.. ay doğsada farketmez yoksun artık bende ne zaman vazgeçti gözlerin benden ne zaman kaybettim seni ve teninde aşk yalan içimde bir kalp ağrısı inandığım herşey düş kırıklığı ihanet
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl bahceme sonbaharda dokulen yapraklar sahit ciceğe dokulen yagmur taneleri gibi lekesiz hala askım tanrının adadigi insansin bana sana ruyalarimdan bile sakladigim ask-i dunyama ihanet ihanet haa inan bedenim bitti tukendi askim ama askim asla adaklar adadim dilekler yazdim sana tanrinin lutfettigi sevgisin bana ben dert ortagin can yoldasin sana tapaan ben ihanet ihanet haa inan bedenim bitti tükendi askim ama askim asla Careler aradim caresi yok bu sevdanin Gonulden baglandim donusu yok bu yolun Ben dert ortagin can yoldasin sana tapan ben ihanet ihanet haa inan bedenim bitti tukendi askim ama asiım asla askim
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Cennetten çiçek topladım sana Herkes aşk diye kıvranıp duruyorken Ben en saf halimi sakladım sana Sen deneyip deneyip yanılıyorken Kuruttuğum çiçekler tarih oldu Derbeder içimde bir ocak var Kim bilir ne gün söner Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını taşlara hergün vuracaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende Ben gittim şimdi sıra sende Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını yastıklara boş koyacaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende Ben gittim şimdi sıra sende Kuruttuğum çiçekler tarih oldu Derbeder içimde bir ocak var Kim bilir ne gün söner Cennet
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Askimi yazarken aslinda bu sarki sozunu beklemiyordum ama neyse Banane gelecekse dunyanin sonu Bitecekse bitsin artık hayat yolu Korkum yok icim rahat huzurla dolu Aski yasadim senle bir omur boyu Yuzumdeki cizgilerin bile adi sen Aldigim her nefesin sebebi sen Dünyaya birdaha gelsem sevgilim Arar bulurum yine seni severim Cenneti degismem sacinin teline Omrumun yettigi kadar seni severim Korkum yada korku
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl KANIMDA KIVILCIM Kanımda kıvılcım canımda ateş Dünyama sen ışık verir gibisin O asil varlığın meleklere eş Cennetten süzülüp gelir gibisin Te re lel lel le le lel le le lel lel lel lel li yar Te re lel lel le le lel le le le le lel lel li yar Cennetten süzülüp gelir gibisin Tükenmez kaynaktır aşkın canımda Huzurum sonsuzdur varsan yanımda Neşemde sevinçte heyecanımda İçimde çağlayan nehir gibisin Te re lel lel le le lel le le lel lel lel lel li yar Te re lel lel le le lel le le le le lel lel li yar İçimde çağlayan nehir gibisin Sanadır içimdeki en sıcak hisler Sevgimiz gönlümde gençliği besler Aşkınla açılır güller nergisler Ömrümde çözülmez sihir gibisin Te re lel lel le le lel le le lel lel lel lel li yar Te re lel lel le le lel le le le le lel lel li yar Ömrümde çözülmez sihir gibisin Şefkatin bir başka sevgin bir başka Sadakat sembolü olmuşsun aşka Destanlar yazdırır cansın aşka Sözlere sığmayan şiir gibisin Te re lel lel le le lel le le lel lel lel lel li yar Te re lel lel le le lel le le le le lel lel li yar Sözlere sığmayan şiir gibisin Şefkat
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Dogru yordum ne varsa soldurdun Dogru yaramaz bir cocuktum ben Kabul seni yanlıs sevdigim hepsi hata Bir kez daha zaten olamaz korkma Dogru yordum ne varsa soldurdun Dogru yarali bir cocuktun sen Kabul seni yanlis sevdigim hepsi hata Bir kez daha zaten olamaz korkma Dun seni yolda gordum aniden Yuzun yuruyusun her halini gordum Korma bu ilgi nerden diye Korma bu sevgi nerden diye Korma simdi nasil delirdi Sefkat gibi sefkat gibi sefkat gibi sefkat gibi Ruya degildin iste ordaydin Tam ortasinda haytinin Soyledigimde bana kizmistin ama Goruyorsun ya bensizde donuyor dunya sefkat gibi sefkat gibi sefkat gibi sefkat gibi Rüya degildin iste ordaydin Tam ortasinda haytinin Soyledigimde bana kizmistin ama Goruyorsun ya bensizde donuyor dunya sefkat gibi sefkat gibi sefkat gibi sefkat gibi Donuyor /donmek
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Ozon delinirken Oysa bizim oralarda Yazılan yasalar, yasaklar Kendi dilinde Şarkı söylememeliydi ozan Zaman geçiyor, devran dönüyor Zaman geçiyor, devran dönüyor Zaman geçiyor, devran dönüyor Zaman geçiyor, devran dönüyor Duvarlar yıkıldı Kapı aralandı Işık üzerimize geldi Bizi aydınlattı Balıklar azalırken Sabahtan akşama dek Çalışıp yorulurken Nereden geldiğini bilip Ne olacağını bilemezken Sular azalırken Oysa bizim oralarda Savaşa hayır diyenler var Ne güzel Onları yargılayanlar var Bana farketmez Müslüman, hristiyan, budist Bana faketmez Türk, japon, kürt IŞIK
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 16 yıl Zor gecelerde islak hecelerle Bir sarki olsam derdimi anlatan Ask hasretiyle yasak bedeninde Bir isik olsam icini aydinlatan Yok diyor ne bir soz yarim kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan Daha bugun senden konustuk Daha bugun seni sordular Iyi dedim keyfi yerinde Yeni bir ask bulmus diyemedim Seni soran gozler pesimde Beni saran korkuyu silemedim Onun için utandim belki Biz ayrildik diyemedim Hasret
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 16 yıl Bu akşam çok efkarlıyım Kalbim neden kan ağlıyor Bunu bir bilsen sevgilim Güneş solgun gündüz gece İçimde sen bir bilmece Izdırabı heceliyor Sensiz yalnız sensiz içim Gözyaşlarım yağmur gibi Yanağımı ıslatıyor Kollarım bekliyor seni Öpsem öpsem ellerini Yine de sana hasretim Dudaklarım da bir ateş Avuçlarımda alevsin Sensiz yalnız sensiz içim İlahımsın sevgilim Sen benim her şeyimsin Hayatım anlamsız şimdi Sendin bana neşe veren "Seviyorum, sevdim" diyen Sen benim sıcak güneşim Güzel tatlı tek eşimdin Kara sevdam sevgilimdin Unutamam asla seni Hergün anıyorum yasla seni N'olursun dön dön bana Kollarım bekliyor seni Öpsem öpsem ellerini Yine de sana hasretim tatlı
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 16 yıl Yüzünde keder kendini saklar Bir demet çiçek gibi solgun dudaklar Boş yere üzülme bu alemde neşe de var kederde Bütün günahlar sanki sende mi Su dargın hülyalı kalan kalbinde mi Boş yere üzülme bu alemde neşe de var keder de Tatlı dünya bitmeyen güzel rüya Tatlı dünya sev doya doya Eğlenmeli hep sevmeli Gelmez giden bir daha geri Tatlı dünya sev doya doya Tatlı bir kivilcim gibi yakar Sel gibidir şahlanir aşk kalbine akar Boş yere üzülme bu alemde neşe de var keder de Gözlerin ne arar bu yollarda Bekleme gelmez artik çok uzaklarda Tatli dünya bitmeyen güzel rüya Tatli dünya sev doya doya Eğlenmeli hep sevmeli Gelmez giden bir daha geri Silmiyor kimse gözlerin yaşlı Unut artik sen onu birakip kaçti Boş yere üzülme bu alemde Neşe de var keder de Yirtsan geceyi sen ellerinle Karanlik bitmez senin dargin kalbinde Boş yere üzülme bu alemde Neşe de var keder de Tatli dünya bitmeyen güzel rüya Tatli dünya sev doya doya Eğlenmeli hep sevmeli Gelmez giden bir daha geri saniye
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 16 yıl Yok senden baska bir dünya Yok senden baska bir alem Cenneti verseler almam Ben senden asla ayrilmam Belki bu da gelir gecer Su saniye esastir gel Gecse de beni unutma Hicbir askini unutma Zira budur elimizde kalan Asktan baska her sey yalan Ne yaptiysan yaptin kalk gel Affeder elbette hak gel Dusunmek istemem şimdi Buyu bozulsun istemem Hafiflettim her siddeti Gecirip askin icinden Buyu
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 15 yıl Aşk yalancıktan var olmaz derler Öyle bir gecede avunmaz derler Hani bir bakış ah o bakış varsa Hani her zaman seni hırpalarsa Ayrılık saati gelip çattığında Gönlünde sıcacık birşeyler kalırsa İşte ben seninle bu duyguyu yaşadım Ne olursa olsun benim ol istedim Nerden çıktın karşıma Büyü mü yaptın söyle bana Eller dinmez fırtına Canımı yaktın anlasana Ah sevdiğim içime doğdun bir çırpıda Yalnızlık kor alevken Kanıma girdin yar ol bana Aşk acı çekmek üzülmek derler Sancısı durmaz hep yanar derler Hani bir öpüş ah o öpüş varsa Hani her zaman seni hırpalarsa Ayrılık saati gelip çattığında Birlikte yaşanan heyecanlar oysa İşte ben seninle bu duyguyu yaşadım Ne olursa olsun benim ol istedim Heyecan
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 15 yıl Bazen bir ses gelir de uzaktan Gözlerim yaşla dolar o an Hatırlarım seni, ellerini Düşünceler alır beni Çocukluk sevgilim nerede hani Hani pembe puanlı en sevdiğim elbisem Hani eski gözlerin, ümitlerin hani Hani ben, hani ben Ne eski şarkılar Ne de hatıralar var Ne sende o heyecan Ne bende siyah saçlar Ne mümkün o yıllar öyle yaşamak tekrar Çok geç artık çok geç Bazen bir ses gelir de uzaktan Gözlerim yaşla dolar o an Hatırlarım seni, ellerini Düşünceler alır beni Çocukluk sevgilim nerede hani Hani pembe puanlı en sevdiğim elbisem Hani eski gözlerin, ümitlerin hani Hani ben, hani ben Ne eski şarkılar Ne de hatıralar var Ne sende o heyecan Ne bende siyah saçlar Ne mümkün o yıllar öyle yaşamak tekrar Çok geç artık çok geç Yaşamak
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 15 yıl Sen gideli sevgilim bahçemde güller açmıyor Geceler bitmek bilmiyor, Geceler buz gibi sabah olmuyor Şimdi ben sensiz nasıl yaşarım söyle Şimdi ben sensiz neyleyim söyle Son bir kez görebilsem seni Tutsam dokunsam ellerine Yokluğun dayanılmaz oldu Hasret kaldım gül yüzüne Şimdi ben sensiz nasıl yaşarım söyle Şimdi ben sensiz neylerim söyle Söyle, ben sensiz nasıl yaşarım söyle Al beni, götür gittiğin yere İstersen vur yerden yerlere Ne olur al beni, götür gittiğin yere Yeter ki, yeter ki terketme Ne olur al beni, götür gittiğin yere İstersen vur yerden yerlere Ne olur al beni götür gittiğin yere Yeter ki, yeter ki terketme Bekledim seni gecelerce Yaralı ceylan misali Ardından düştüm yollara Mecnun'a koşan leyla misali Şimdi ben sensiz nasıl yaşarım söyle Şimdi ben sensiz neylerim söyle Söyle, ben sensiz nasıl yaşarım söyle Ayşegül Aldinç
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 15 yıl Nakarat GözLerinde BuLdum Dünyamı Hiç yaşamamıştım Ben bu aNı.. At bir cimcik yoksa rüyamı.. Dur KaLbim buLdum Devanı.. Bak bi yüzüme aşkım yaLan gerçek hepsi Orda sakLı Sözüm geçmez kaLbime yüzüne çok MerakLı. Sen Şu kaLbe GeLmeden Sözüm çok Kuraktı. Kimisi bana Mecnun der ve bence OnLar HakLı Sende bende sakLı kaLdın geçte oLsa anLadın.. YaşLı gözLerimLe tek bir damLa oLdun KaLbe DamLadın.. Sensiz günüm Dünümde KaLdı gözLerimde Parladın. Adını KaLbe yazdım AŞkım İnanki Lafta KaLmadın. HıckırıkLarımsa MutLuluktan OLsa Gerek. FazLa birşey istememKi bana sade sen gerek. Sende bende,bende sende tek yürek ve Tek biLek Ne Kadarmı değerLisin ? GüLüşün ömre DENK. öNceden sanardım Oysa KaLpte IşıkLar Söndü GüLüşünLe bir tanem Kalbe heyecan geri döndü. Sensiz geceLer akLa geLir , yastığımsa güLdü SenLe tatLı rüyaLarım uykularımı BöLdü.. Nakarat GözLerinde BuLdum Dünyamı Hiç yaşamamıştım Ben bu aNı.. At bir cimcik yoksa rüyamı.. Dur KaLbim buLdum Devanı.. KaLbi mahkum etti gözLerin , Müebbet İsterim Yardım İster eLLerin , avukatımdı SözLerim. BaşKasına nazım geçmez aşKı senden isterim. Çokmu Şey isterim , Lafta KaLmaz sevgim.. Seni sevdikten Sonra ben ben oLmaktan Çıktım. SenLe atan KaLbimi Avutmaktan Bıktım. SiLahımda tek bir mermi acıLara Sıktım. Sende Olmasan ya ben bu hayattan Bıktım.. SenLe herşeye varım Ölüm dahi Olsa biLe. GözLerinse gözLerimde Aşkımızda yok HiLe. Açan GüLLer soLsa biLe aşkımıza NafiLe. Herşeyi anLatır sana bu Şarkı Aşkım İyi dinLe. Son sözLeri söylerken yine seninLe. Sıra sende sen söyLe geLirmisin benimLe Sen İste geLirim bak herbiyere seninLe. Seviyorum seni aşkım inan bana yeminLeeee. Nakarat GözLerinde BuLdum Dünyamı Hiç yaşamamıştım Ben bu aNı.. At bir cimcik yoksa rüyamı.. Dur KaLbim buLdum Devanı..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.