Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 anlamadan belki... hic birini dövdünmü ? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 dövdüm... hiç aldatıldın mı Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 evet.. vergi kaçırdın mı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 kaçırmayan yoktur birine çelme taktın mı Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 hayır.. dedikodu yapar mısın? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 evet yaptim kisilerde hepsi tanidik oldugu icin gelincede onada derim ne konustum arkasindan diye en büyük hatan nedir kendinde gördügün ? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 çabuk inanmak... yaptıklarını tarttığında iyiler mi ağır basıyor, yoksa kötüler mi? kim kendine kötüyüm der ki Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 çabuk inanmak... yaptıklarını tarttığında iyiler mi ağır basıyor, yoksa kötüler mi? kim kendine kötüyüm der ki daha gencim fazla kötülük yapmadim ama söyle diye bilirim cenette gitcem diye iddia etmem suan nerde olmak isterdin ? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 sahil kasabasında.. elektrik faturasını ödemeyi unuttun , evdekilere ne dersin? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 unutamam ki zaten ödemiyorum en son gizlice ne yaptin alttaki Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Foruma girdim Aşık mısın? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Bilmiyorum,düşünmem gerek aç musun Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Sofradan yeni kalktım söylemesi ayıp. Zekan konusunda ne düşünüyorsun? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Vallahi pes ettim,deprasyondan oyun oynuyorum en güzel şarkım dediğin şarkın Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Dinlediğim şarkılar arasında ayrımcılık yapmıyorum. Şu an ne hissediyorsun? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 ders çalışmalıyımmmmmmm ya havasından başlayan bi acılar çocuğu senfonisi hissediyorum eşitliğe inanır mısın Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Söyleyen kişinin söylediğine göre değişir. Hayatın senin için anlamı ne? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 hayat mı...bedeli yaşam olsa da kavgası insan olan mücadelenin diğer adı hiç çikolata yemediğini söylemeyen bi çocuğun gözlerinin içine bakabildin mi? Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Bu konuda bilgim yok araştırmaya başlıyorum hemen. Hiç tek başına kendi ismini sürekli tekrar edip,kendine yoğunlaşıp kendini çok garip hissettiğin oldu mu? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 ben şizofren mizofren miyim ya Beşiktaşlısın demi Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 hayat mı...bedeli yaşam olsa da kavgası insan olan mücadelenin diğer adı hiç çikolata yemediğini söylemeyen bi çocuğun gözlerinin içine bakabildin mi? Sevgili mavi sorunuzda ''... söyleyen...'' kelimesini kullanacaktınız galiba ve sorunuz bu haliyla hissettiğim kadarıyla sizin de yreğinizde hissettiğiniz bir duygunun bir cümlelik hali ve söylendiği yer itibariyle-oyunlar başlığı- asıl söylendiği, anlaşılmadığı yerlere gayri ihtiyari bir kinaye,samimice. Bu bağlamda soruyu ilk gördüğüm haliyle cümlemin sonuna koyduğum smiley için kendime kızdım, sonra anladım kelimeyi düzeltince.Neyse bunları niçin yazdım ben de tam bilmiyorum. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 ben şizofren mizofren miyim ya Beşiktaşlısın demi Hayır bilemedin,Galatasaraylıyım Beşiktaşı da severim. Hiç Deniz Feneri'ne yardım bağışladın mı? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Sevgili Fuzuli, Yanluş yazdum,özür dilerim Hem baya ne,ben sorumu sorarım(bi de kendimi beğenmişlik yapem gece gece) gerçekten özür. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Hayır bilemedin,Galatasaraylıyım Beşiktaşı da severim. Hiç Deniz Feneri'ne yardım bağışladın mı? Bi yıl gönüllü çalıştım üzüldüm ya. Memleketiniz de hava nasıl Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Güneş battı, karanlık ve biraz soğuk. Herhangi bir müzik enstrümanı çalıyor musun? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.