Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Okumadım Tuvalet kağıdı olmadığını daha sonradan farkettin, ne yaparsın?
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 15 yıl tül perde bakardım herhalde elmayı ısırdın ve kurtçuğun yarısını görüyorsun ne yapardın
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 15 yıl Kurttan pardon görmedim diye özür dilerdim Bir sabah kalktın tüm saçlar yastıkta ve artık kelsin...
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 15 yıl ne kadar seksi oldum die avunurdum her halde en son sölediğin yalan neydi ?
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2009 15 yıl annemi ve babamı.. ama en çok babamı sanırım yapmacık davranır mısın?
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Hiç bir şey göremezdim, çünkü gözlerim şeffaf olduğundan gözüm kamaşırdı ışıktan... Kaç kere aşık oldun?
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl var.. bildiğim ve ölümle son bulacak şeyler var.. sır tutabilir misin?
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl kesinlikle tutarım.. arkadaşınızın kızdığınız huyunu yüzüne söylermisin?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl seth bu soruyu cesaret gösterip kimse cevaplayamamış demek gerçekten sıkıştırmışsın bu soruyla e ben cevaplayım.. ımm 17 yaşında aşkın büyüsü var mı gerçekten?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Var tabi, büyüye en yakın şey aşk olsa gerek... Hiç şişe çevirmece oynadın mı?
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 15 yıl oynadım sen oynadın mı, oynadınsa doğruluk mu cesaret mi dedin en çok?
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 15 yıl Yok, Türkçe defterim oldu öğretmenimiz kompozisyon dersinde bir anınızı yazın dediğinde zoraki yazıyordum... Biri sizi hiç tehdit etti mi?
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 15 yıl Uzaktan sayılırsa kameramanla televizyon ekranında... Hiç kolbastı oynadın mı?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.