Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 16 yıl Gelip burda nağra atıyoruz... Üf ülen üffffff tutmayın beni,dağıtırım burayı bak
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 16 yıl ben ıcınce nagra atmam kı turk sanat musıkısı soylerım oyle avazım cıktıgı kadar bagıra bagıra soylemem ıclı bır sesım vardır
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 16 yıl muzeyyen ablam eslıgınde ıcıyorum ben halım ıtten beter ama keyfım pasada yok
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 15 yıl aksam kaldıgım yerden devam rakıya mezem yok ama zaten 1 dubelık rakı kaldı gıdımde rakıyla meze alayım
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 15 yıl hala ıcıyorum ben ya halım ıtten beter ama keyfım pasada yok hee
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 15 yıl çok dertlendim ama içmedim yav çare olsa fıçıyla içerim ama çare değilki...
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Dertten ictigimi hic hatirlamiyorum daha cok keyiften icerim ...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 15 yıl ne oldi uşağum bişi yok nutelladaşım dertlendiğim zamanlardan bahsediyorum şimdi dertli değilim
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl :yuvarlan: Aksamdan fazlami kacirdim ...? şu adamın esnekliğe bak nadia camaneci gibi normal durumdayken bu hareketi yaptıramazsınız bu adama...içkinin vücuda kazandırdığı esneklik
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.