Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 16 yıl Harflerin yerini değiştirerek anlamlı cümle yani anagram yapıyoruz... kara - arka
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl akşamları - arıklaşma - arılaşmak - ıraklaşma - karılaşma - karışlama - karşılama
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl kaykılma - kaymaklı - kaymalık - yakılmak - yakmalık - yamaklık
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl kaykılma - kaymaklı - kaymalık - yakılmak - yakmalık - yamaklık bunların bazılarını yazdım ben yahu, bakınız lutfen yukarı etnolojik/teknolojik
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl bunların bazılarını yazdım ben yahu, bakınız lutfen yukarı etnolojik/teknolojik Eksikleri tamamladım. Bu arada etnolojik - teknoloji olacaktı sanırım karşılaştırmalı-karşılaştırılma
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl saptırmak-kaptırma-takılma Aries harflerin yeri değişiyor sadece
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2009 15 yıl Eksikleri tamamladım. Bu arada etnolojik - teknoloji olacaktı sanırım karşılaştırmalı-karşılaştırılma evet ya, k fazla olmuş.. klavyem sürçmüş valla farkında değilim he..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.