Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2009 16 yıl Hayıııırrrr misafir gelmesin artık yeterrr Gelsin gelsin tatil gelsin
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar annem gelsınbıasdan gıdıp alacam otogardan ohhh gözünaydın,miden bayram edecek desene
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 16 yıl tsk ederım abla ama annemın bana yemek yapacak zamanı olacagını sanmıyorum yarın sabah gerı gıdecek gelır gelmez hıc konusma falan yok dırek dolaba gıdıp acıyo ıckı varsa dokuyo ondan sonra konusmaya baslıyo sakladım ama hepsını
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar tsk ederım abla ama annemın bana yemek yapacak zamanı olacagını sanmıyorumyarın sabah gerı gıdecek gelır gelmez hıc konusma falan yok dırek dolaba gıdıp acıyo ıckı varsa dokuyo ondan sonra konusmaya baslıyo sakladım ama hepsını İçkilerini dökmeye mi gelmiş
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 16 yıl yok dugun vardı eshkısehıre gıtmıstı yarın sabah tatılıne kaldıgı yerden devam edecek ama sırf kontrol ıcın geldıgı oluyo kımseye haber vermeden, ıckılerı dokup gerı gıdıyo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.