Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl Sorduğun sorunun cevabını merak etmediğimi söylesem ne yapardın merak ediyorum!
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl msn in hacklendi mi geçmiş olsun fena olmuş insanlar bu tür şeyleri neden yapar merak ediyorum..
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl Yok gene bende msnim kurtardım Allahtan geri Merak ettim diye her şeyi sorabilir miyim?
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl sorarsın sormasına da , sen merak ettin diye cevaplar mı akrşındaki o bilinmez insanlar biribirini neden yanlış anlar merak ediyorum
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl İnsanın yanlış anlama gibi bir özelliği var bundan kaçışı yok mu merak ediyorum.
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl Farklı dilleri konuştuğundan olsa gerek... Merak ettim de elbiseleri yiyen güve denilen üstü sedefli böcek, kanatlı uçan güveden farklı mı?
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl kepçe burun mu bi canlandırsana komedi :D zifir karanlık aydınlanır mı merak ediyorum
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl Özlemek yoksa unutmak doldurur yerini... Beste yapmak nasıl bir duygu merak ediyorum...
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 15 yıl merak ediyorum acaba arenas iyileşirse washington eski haline dönebilir mi? çok merak ediorm biri beni aydınlatsın spurs bir numara- xD
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.