Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 16 yıl Angel-AAngel-A, Luc Besson'un bir filmi...Amelié'nin manav yamağı olan Lucien'i ve "Asterix ve Obelix: Kleopatra Görevi"nin Temelyus'u olan Jamel Debbouze ile Uzun bacaklı hatun Rie Rasmussen oynuyor...Çok eğlenceli bir Fantastik film...Andre, herkese borç takmış olan işe yaramaz bir serseri...İşi gücü yalan söylemek ve dolandırmak...Ona yardım etmeye gelen bir hatun; Angela...Aslen, geçmişte ne olduğunu hatırlamayan ve melek olmuş bir dilber...Andre'ye yardıma geliyor ve Andre'nin gerçekten yardıma ihtiyacı var;Ama asıl yardım eden Andre oluyor Angel'a...Ya asında filmi anlatmak istiyorum ama eminim ki arkadaşlar;Özellikle Suheda ve Cyrano spoiler vermeme karşı çıkacaklar!Ancak gerçekten güzel bir film...Admin beğenir mi bilmiyorum ama izlemiştir kesin... İzlemeye değer bir film zira...
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2015 10 yıl Bu filmin afişini herkes çok beğeniyor ama ben afişi yüzünden yıllarca izlemedim. Afişten dolayı filme niyeyse bir önyargı, bir antipati geliştirmiştim. Sonunda fikirlerine çok güvendiğim bir arkadaşımın önerisi üzerine yargımı kırıp izledim Çok güzel bir romantik komedi olduğunu söylediler bana hatta en iyilerinden birisi olduğunu... Dürüst olayım bence değil. Hatta kimi zaman sıkıcı bile. Yine de izlenmez mi izlenir. Filmin başrol oyuncusu olan jamel Debbouze'yi Amelie filminden de hatırlıyoruz. Bilen bilir Debbouze, 8 yaşında demiryolunun kenarında oynarken trenin altında kaldığından sağ kolunu kaybetmiş. Bu nedenle filmlerinde o kolu ya hep sarılıdır ya da cebindedir. Fotograflarında da eli her zaman cebinde zaten. Bir de sanırım kekemeymiş. Ama özünde bu bir City of Angels benzeri film. İdare eder diyip geçeyim.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.