Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 15 yıl Unutulmus birer birer eski dostlar eski dostlar ne bir haber ne bir selam eski dostlar eski dostlar..
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2010 15 yıl Beni sen nasil terkettin Beni birakip gittin Cok ayip ettin eyvallah Simdi halsizligin tutsun motorun bozulsun Domuz gribi ol insallahhh
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 15 yıl Olur ya bazen sarar tüm bedenimi akşamın karası. Birden bire hüzün çöker belkide hicran yarası. Yağmurlar yağar kopar deli fırtına gönlümde. İnsan sanki hesap sorar durup durup kendine. Olsun sarıl hayata içinde sevdalar var bir gün senide yakalar. Hiçbirşeyde etkilemez insan onu sevmekden başka. İnanırsın büyük aşka.
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 15 yıl Bak kardeşim Elini ver bana Gel kardeşim Neşe getirdim sana Al kardeşim Ye, iç, gül, oyna Sar kardeşim Kolunu boynuma Sev kardeşim Canım feda yoluna Tap kardeşim Tüm insanlara Dünyaya geldik bir kere Kavgayı bırak her gün bu şarkımı söyle Sevdikçe güler her çehre Amaçlar hep bir olsun Kalpler birlikte Dünyaya geldik bir kere Kavgayı bırak her gün bu şarkımı söyle Sevdikçe güler her çehre Mutluluklar bir olsun Acı birlikte
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 15 yıl Canımı yoluna koyduğum Mimoza çiçeğimsin Kanatlanıp göğe uçma Uçma sevdiceğim Avcın değilim ki senin Kaçma sevdiğim Yıktın dağlarımı yıktın Mimoza çiçeğimsin Başkası okşanıp sevilmez Delirme sevdiceğim Yaktın ciğerimi yaktın Yapma sevdiğim…. Öpüp okşayamam ben seni Mimoza çiçeğimsin Alaca karganın gülüsün Ellerin çiçeğisin Değişmem dünyaya seni Gitme sevdiğim.. Yıktın dağlarımı yıktın Mimoza çiçeğimsin Başkası okşanıp sevilmez Delirme sevdiceğim Yaktın ciğerimi yaktın Yapma sevdiğim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.