Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Markete gidip kola alırsan sana ödünç tuvalet kağıdı veririm tamam mı?
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Şşşşt üstteki tuvalete gidecektin unuttun kağıt muhabbeti yüzünden.
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Üstümdeki arkadaş, kalk üstümden nefes alamıyorum, ölüyorum ya...
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl şşttt üste çıktın işte,yakınma artık altta kalmaktan.. üstte manzara nasıl?
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 15 yıl yok sanırım..uykuları gelmiştir.. üstteki senin uykun yok galiba
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 15 yıl Olmaz mı ama uyuyamıyorum bu aralar sonra gündüz baş ağrısı,asabiyet, hafif sarhoşluk hali... Üstteki peki sen geç mi kalkıyorsun sabahları, sana da gerek değil mi uyku?
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 15 yıl Az uyku yetiyor.. erken yattımmı güneş doğmadan uyanıyorum.. kafana taktıklarınmı var?
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 15 yıl Benim kafa kendine takacak bir sorunu hiç zorlanmadan buluyor, neyse şartlandırmayayım kendimi... Şşşşt üstteki uyuyacağım inşaallah şimdi, üstte gürültü yapma emi?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.