Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 merhabalarrrrrrrr nassınızzzz Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Hoşgeldiniz.. Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Hoşgeldiniz.. hoşbulduk sağolun sağolun Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Ahahahaa ne iyi ettiniz de geldiniz bende yanlızlık çekiyordum burda Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 aman efendimm iyi ettim de geldim valla yalnız değilim...yalnız değilsiniz Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 aman efendimm iyi ettim de geldim valla yalnız değilim...yalnız değilsiniz :deli: Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Umarım bu forumun mantı severi olarak bana mantı yapmışsınızdır :D Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2009 Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Umarım bu forumun mantı severi olarak bana mantı yapmışsınızdır :D ni demek ni demekkk size mantı yapmayan eller kırılsın !!! gerçi resimle kandıramayız ama şimdilik idareee Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2009 Hoşgeldin de canım portakal istedi nolacak şimdi... Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2009 finikesinden.... iyisinden.....gönderirim be yaaa Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2009 ni demek ni demekkk size mantı yapmayan eller kırılsın !!! gerçi resimle kandıramayız ama şimdilik idareee Ya ama çok yağlı olmuş .Neyse bu seferlik böyle olsun bi dahakine; 1-Üzerinne yağ dökülmeyecek(evde otura otura tombişleştim:D) 2-Yoğurt kulllanmam 3-Acı sosunu sadece yagda kavrulacak ve üzerine asla dökülmeyecek (Ben sonra döküyom ) 4- Salçalı anamdan hiç görmedim ama yedim.Salçasız olacak. Oyunun kuralları böyle yoksa admine derim bana mantı yapmadın diye ona göre :D Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Ya ama çok yağlı olmuş .Neyse bu seferlik böyle olsun bi dahakine; 1-Üzerinne yağ dökülmeyecek(evde otura otura tombişleştim:D) 2-Yoğurt kulllanmam 3-Acı sosunu sadece yagda kavrulacak ve üzerine asla dökülmeyecek (Ben sonra döküyom ) 4- Salçalı anamdan hiç görmedim ama yedim.Salçasız olacak. Oyunun kuralları böyle yoksa admine derim bana mantı yapmadın diye ona göre :D senin sıraladığın şartlar sonucunda ortada mantı diye bişey kalmıyooo tamamen mantıksız bir mantı kalıyor acı sosu üzerine dökülmeyip neresine dökülecekk...üstümüze gelen düşmana karşı mı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Akilli deli hosgelmissin manticiya bakma sen o tam deli deli Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.