Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 16 yıl Ahahahaa ne iyi ettiniz de geldiniz bende yanlızlık çekiyordum burda
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 16 yıl Yazar aman efendimm iyi ettim de geldim valla yalnız değilim...yalnız değilsiniz
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 16 yıl aman efendimm iyi ettim de geldim valla yalnız değilim...yalnız değilsiniz :deli:
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 16 yıl Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Umarım bu forumun mantı severi olarak bana mantı yapmışsınızdır :D
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2009 16 yıl Yazar Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Umarım bu forumun mantı severi olarak bana mantı yapmışsınızdır :D ni demek ni demekkk size mantı yapmayan eller kırılsın !!! gerçi resimle kandıramayız ama şimdilik idareee
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2009 16 yıl ni demek ni demekkk size mantı yapmayan eller kırılsın !!! gerçi resimle kandıramayız ama şimdilik idareee Ya ama çok yağlı olmuş .Neyse bu seferlik böyle olsun bi dahakine; 1-Üzerinne yağ dökülmeyecek(evde otura otura tombişleştim:D) 2-Yoğurt kulllanmam 3-Acı sosunu sadece yagda kavrulacak ve üzerine asla dökülmeyecek (Ben sonra döküyom ) 4- Salçalı anamdan hiç görmedim ama yedim.Salçasız olacak. Oyunun kuralları böyle yoksa admine derim bana mantı yapmadın diye ona göre :D
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Ya ama çok yağlı olmuş .Neyse bu seferlik böyle olsun bi dahakine; 1-Üzerinne yağ dökülmeyecek(evde otura otura tombişleştim:D) 2-Yoğurt kulllanmam 3-Acı sosunu sadece yagda kavrulacak ve üzerine asla dökülmeyecek (Ben sonra döküyom ) 4- Salçalı anamdan hiç görmedim ama yedim.Salçasız olacak. Oyunun kuralları böyle yoksa admine derim bana mantı yapmadın diye ona göre :D senin sıraladığın şartlar sonucunda ortada mantı diye bişey kalmıyooo tamamen mantıksız bir mantı kalıyor acı sosu üzerine dökülmeyip neresine dökülecekk...üstümüze gelen düşmana karşı mı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.