Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl Birisi biri için Bilerek bilmeyerek Her biçimden bir anlam Her anlamdan bir biçim Beklemiştir giderek Bekledi bekleyecek Birisi biri için. O belki de gelecek Belki de gelmeyecek. Birisi biri için Gelecekgelmeyecek Sürecek için-için Ama hiç gitmeyecek Hep başlayıp yeniden Ve de hiç bitmeyecek.
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl Sen bana sen desen de demesen de olur; ama ben sana sen diyeceğim düşün dur, diyen birisi kimdi?
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl Birisi biri için Bilerek bilmeyerek Her biçimden bir anlam Her anlamdan bir biçim Beklemiştir giderek Bekledi bekleyecek Birisi biri için. O belki de gelecek Belki de gelmeyecek. Birisi biri için Gelecekgelmeyecek Sürecek için-için Ama hiç gitmeyecek Hep başlayıp yeniden Ve de hiç bitmeyecek. Sen bana sen desen de demesen de olur; ama ben sana sen diyeceğim düşün dur, diyen birisi kimdi? ikisini da şairi aynı kişİ.. bir dizesini daha aktarayım ..: <herşeyi süpürebilirsin,sonbaharı asla süpüremezsin..> bulamazsanız söyleyeceğim
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl ikisini da şairi aynı kişİ.. bir dizesini daha aktarayım ..: <herşeyi süpürebilirsin,sonbaharı asla süpüremezsin..> bulamazsanız söyleyeceğim ''Bana bir bez verin, dünyanın tozunu alayım.'' diyen kişi mi?
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl Olumlu olan şeylerin olumsuzlarını sormak olumsuz baktığım manasına mı geliyor ne?
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl Her sorunun cevabını içinde barındırdığını sorulara soru sorarak mı öğrenebiliriz?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.