Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Dikkat dikkat yakışıklının boşa yakışıklı olmadığını ve bu alanda derecesi olduğunu öğrendik. Ama kimliği açığa çıkmasın diye yazmıyoruz hangisi siz tahmin edin :lol:

yakisikli1.jpg

Gönderi tarihi:

Evet TMC uyeleri elimizde son bir dakika haberi ulasti haber soyle ... Acanin resimde neden surekli boyle bitkin ve yorgun oldugu anlasildi geceleri bir barda solistlik yapan ACA simdiki gorusunusnden cok ama cok farkli biz resmi yayinliyoruz gersini siz gorun ve yorumlayin ... :)

b369881komikkedi.jpg

Gönderi tarihi:

:lol::w00t:

nasıl ele geçirdin bilmiyorum ama gençlikte yapyık bi cahillik :crying::w00t:

Gönderi tarihi:

TMMagazin yine bir guzellik yapip Sayin glorianin az once sitede gondermis oldu fotograflarin aslinda birer photomontaj oldugunu tespit etti.. Resimlere bakarken hepimiz ahhh ne guzel keske bizde ic cekersen aslinda isin ic yuzunun hicte oyle olmadigini gorduk ... Bunu size hic yakistiramadik sayin gloria... :D

Magazin ekibimiz tatile cikacagi ilk gunden itibaren takip altina aldigi glorianin tatile nasil yolculuk ettiginin goruntuledi cok konforlu bir yolculuk dogrusu...

64998988c00ad2b11970740ul3.jpg

Anlata anlata bitiremedigi klubesi

02uf8.jpg

Burasida otelin girisi

komik-resim-2.jpg

Bu bize cok uysal dedigi kedi neden acaba himm...

563959-kediler.jpg

Veeee iste buda cok sozunu ettigi havuz

kilis.jpg

Bu bizim hafiye muhabirimiz resimler karismis

www.komikresimlerim.org_komik_komik_resim_komik_resimler_8.jpg

veee son olarak bize butun bu yasadiklarini baska bir sekilde yazarken goruntuleniliyor

komik_resim-108.jpg

Gönderi tarihi:

Bir son dakika haberiyle tekrar selam sevgili uyeler... Hep merak etmisimdir Su mavi olmayan gokyuzu neden mavi degil diyip duruyor gokyuzune halbuki ben basimi kaldirip gokyuzune baktigimda masmavi goruyorum ve magazinciler olarak bu isin uzerine gittik ve gizli kalan sir perdesini araladik Ahhh Mavi ahhhhh... :) Gorduklerimiz sarip kaldik dogrusu bukadarini beklemiyorduk

b62754komediya.jpg

Gönderi tarihi:
:lol: Tebrik ederim Yakisikli, sonunda merakım son buldu, mavi çıkarsana o gözlüğü yahu sende :unsure:
Gönderi tarihi:

Bizim sincap bugun bayagi yogun calisiyor anlasilan malzeme cok ... Az once elime gecen haberde ...Radyoda yapan Djimiz Radyanin ne iskence ile yayin yaptigini belgeledik TMMagzin taktim eder...

post-19707-1157054275.jpg

Gönderi tarihi:

İnanmıyorum mavi, zavallı limonun bu işkence altındaki hali komik ha, orada acılar içinde kıvranıyor zavallıcık :(

Gönderi tarihi:

Hayalet abi çikita muza takılıyor bu ara :lol:

Gönderi tarihi:

Bizim muhabir sincap Djlere takmis kafayi ve neden her istenilen sarkiyi bulamadiklarini arastirmis djlerimizin neden dersiniz acaba izleyelim gorelim

ilgr7-full.jpg

Gönderi tarihi:

Hayalet ya göremiyoruz, bir görsek bileceğiz kim ama, hayalet avcılarını mı çağırsak ne yapsak acaba :lol:

Yakışıklı klavyede maydanoz mu yetiştiriyormuş diji. Ya ekonomik koşullar ne kadar kötü, hani kriz yoktu yahu! :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.