Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Ziraat odasından izni vardır inşallah :)

• Cevaplar 86
  • Görüntü 11,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Misafir S.e.t.h
    Misafir S.e.t.h

Evet bar çıkışı fazla içen modumuz Bastet kameramanımıza karete ile saldırdı...

• Admini tanıdığıma çok memnun oldum Sanırım bronzlaşmasıda monitorün ısısından olmuştur

Gönderi tarihi:

Artik onu kendisine sorariz izin almismi yoksa kacakmi yetistiriyor yakinda disarida kacak olarak pazarlarda :D

Gönderi tarihi:

Gel abla geeeel, djnin maydonozuna geeel :D

Gönderi tarihi:

maydonuzlu kotelere gel kote kote :yuvarlan:

Gönderi tarihi:

iyice sarmış muhabbet ohh iyi valla -_-:w00t:

Gönderi tarihi:

Ne o fotonu begenmedinmi yoksa Aca :ayakvur:

Gönderi tarihi:

ben senin resimlerini yayınlayacağım ama şimdi değil sen bekle bekle -_-:w00t:

Gönderi tarihi:

AÇA çok fotojenik, sincap da işini iyi yapıyor yalnız!

Gönderi tarihi:

Benim ustumden promosion ve prim yapmiyalim luften burada gorevimizi yapiyoruz bir tane daha var onu ilerleyen zamanda yayinliyacagiz :ayakvur:

Gönderi tarihi:

fotomontaj onlar, yakışıklı bu bana yaptığın bi komplo herşeyi açıklayacağım :crying:-_-:w00t:

Gönderi tarihi:

AÇA nın fotoğrafçılarına dikkat et Yakisikli seninkinden hizli davranmasınlar :D

paparazzi-5.jpg

Gönderi tarihi:
:) Bizi yayin ilkelerimizde yalan haber olmaz okadar haber yayinladik simdiye kadar hic birinden fotomontaj yalanlamasi olmadi senden baska simdi benim muhabir sincapa fotomontajcimi diyorsun ... Himm sanirsam kasetin fazla satmadi diye reklamini yapiyorsun :ayakvur: fotomontaj oldugunu ispatlayin ... :D
Gönderi tarihi:

benim üzerimden prim yapmaya çalışma -_-:lol::w00t:

Gönderi tarihi:

Yakisikli ihbar yapıcam ama ne veriyorsunuz, 1 milyon$ dan aşağıysa sölemem bak haberi :P

Gönderi tarihi:

Ihbar temizmi S.E.T.H anlasiriz eger guzel bir haberse 2 milyon dolar senindir :-)

Gönderi tarihi:

Ne diyorsun, deprem yaratacak deprem yer yerinden oynayacak, hatta kıyamet bile kopabilir :P

Gönderi tarihi:
:yuvarlan: ne duruyorsun fiyati 5 milyon $ cikariyorum ozaman birde bigmac menu :ayakvur:
Gönderi tarihi:

10-16-08-6.jpg

Avans olarak bu üyenin bacaklarını gösteriyorum şimdilik :unsure:

Gönderi tarihi:
:yuvarlan: devaminida isteriz Seth
Gönderi tarihi:

corap.jpg

Peki bu da kafası :D

Gönderi tarihi:

oooo Supermis seth kimliginide aciklayi ver benden sana 2 bigmac menu :yuvarlan:

Gönderi tarihi:

yakışıklı ve s.e.t.h'in aralarından su sızmamasının nedenini öğrendik -_-:mellow::unsure::w00t:karikatr6ei3.jpg

Gönderi tarihi:

:lol::lol::lol:

uye.jpg

Bu da o üyenin çocukkenki hali...

Gönderi tarihi:

Bizim muhabir sincap isini anlasilan cok sevmis... Dun gece gec saatlerde bara sadece eglenmek amacli giden jonu takip etmis ve adim adim resimlerini cekerek elimize ulasmasini saglamis tesekkurler sincap

Bar gorevlisi jonu farkediyor ve 2 adimdan fazla yaklasma diye isaret ediyor

1_6412.jpg

Bu resimde Jonun bardan nasil kovuldugunu goruyoruz neden kovulmus allah bilir.. birde bizim sincap

1_6168.jpg

Bu duruma pek bir icerlenen jon alir basini bir sahil kenarina ve elinde bira sisesiyle dertlenerek icmeye baslar

default.jpg

Oda yetmezmis gibi atlar motoruna sokaklarda adeta teror estirir..

afterthequarters.jpg

Veee buda bizim sincapi biraktigindaki son hali ...

5_100.jpg

yapma bee jon icecek ne vardi bukadar..:)

Gönderi tarihi:

Dun gece Bir rekora imza atan Djimiz 10 saat canli yayin yaparak bir ilke imza atti 10 saat boyunca nonstop muzikle arsiv karistirmaktan gozleri kayan djimizi muhabirmiz goruntuledi

ilk 5 saatteki djimizin durumu iste boyleydi

20090102_411332_1230898658_qx86-02s.jpg

Veeee 10 saatin sonundaki hali

eflatunbebek.ilginc03.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.