Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 16 yıl Artik onu kendisine sorariz izin almismi yoksa kacakmi yetistiriyor yakinda disarida kacak olarak pazarlarda
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 16 yıl ben senin resimlerini yayınlayacağım ama şimdi değil sen bekle bekle
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 16 yıl Benim ustumden promosion ve prim yapmiyalim luften burada gorevimizi yapiyoruz bir tane daha var onu ilerleyen zamanda yayinliyacagiz
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 16 yıl fotomontaj onlar, yakışıklı bu bana yaptığın bi komplo herşeyi açıklayacağım
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 16 yıl AÇA nın fotoğrafçılarına dikkat et Yakisikli seninkinden hizli davranmasınlar
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 16 yıl Bizi yayin ilkelerimizde yalan haber olmaz okadar haber yayinladik simdiye kadar hic birinden fotomontaj yalanlamasi olmadi senden baska simdi benim muhabir sincapa fotomontajcimi diyorsun ... Himm sanirsam kasetin fazla satmadi diye reklamini yapiyorsun fotomontaj oldugunu ispatlayin ...
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 16 yıl Yakisikli ihbar yapıcam ama ne veriyorsunuz, 1 milyon$ dan aşağıysa sölemem bak haberi
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 16 yıl Ihbar temizmi S.E.T.H anlasiriz eger guzel bir haberse 2 milyon dolar senindir :-)
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 16 yıl Ne diyorsun, deprem yaratacak deprem yer yerinden oynayacak, hatta kıyamet bile kopabilir
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 16 yıl ne duruyorsun fiyati 5 milyon $ cikariyorum ozaman birde bigmac menu
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 16 yıl oooo Supermis seth kimliginide aciklayi ver benden sana 2 bigmac menu
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 16 yıl yakışıklı ve s.e.t.h'in aralarından su sızmamasının nedenini öğrendik
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 16 yıl Bizim muhabir sincap isini anlasilan cok sevmis... Dun gece gec saatlerde bara sadece eglenmek amacli giden jonu takip etmis ve adim adim resimlerini cekerek elimize ulasmasini saglamis tesekkurler sincap Bar gorevlisi jonu farkediyor ve 2 adimdan fazla yaklasma diye isaret ediyor Bu resimde Jonun bardan nasil kovuldugunu goruyoruz neden kovulmus allah bilir.. birde bizim sincap Bu duruma pek bir icerlenen jon alir basini bir sahil kenarina ve elinde bira sisesiyle dertlenerek icmeye baslar Oda yetmezmis gibi atlar motoruna sokaklarda adeta teror estirir.. Veee buda bizim sincapi biraktigindaki son hali ... yapma bee jon icecek ne vardi bukadar..
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 16 yıl Dun gece Bir rekora imza atan Djimiz 10 saat canli yayin yaparak bir ilke imza atti 10 saat boyunca nonstop muzikle arsiv karistirmaktan gozleri kayan djimizi muhabirmiz goruntuledi ilk 5 saatteki djimizin durumu iste boyleydi Veeee 10 saatin sonundaki hali
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.