Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Evet hatta burda halay çekiyoruz, yok mu katılan başka Ayagima basip basip durmayin zaten bilmiyorum halayi bugidisle sakatta kalacagim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Valla dikkat edin bende apartman topuk var Gitti domatesler valla
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Gitti domatesler valla Halay çekilen yerde domatesin ne işe var... tabii beşiktaş forması giyersen domateste atarlar yumurta da
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Halay çekilen yerde domatesin ne işe var... tabii beşiktaş forması giyersen domateste atarlar yumurta da Şampiyon halay çekerken kıskananlara yumurta atmak düşer
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Şampiyon halay çekerken kıskananlara yumurta atmak düşer canına susadın galiba o deliye sataşma
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl canına susadın galiba o deliye sataşma Hey yavrum hey akıllı kadının hali başka oluyo...nasıl biliyo ablam
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Halayda apartmanmidir dairemidir o tur ayakkabinin isi ne onu anlamadim ben once ... Hem bu ayakkabinin gokdelen topuklu olani yokmuydu...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Halayda apartmanmidir dairemidir o tur ayakkabinin isi ne onu anlamadim ben once ... Hem bu ayakkabinin gokdelen topuklu olani yokmuydu... Allah boy vermemiş napim...hem göktelen olsa onuda giyerim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.