Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Alesha Dixon - The Boy Does Nothing Güne göre değişir bugün eğlenme günümdeyim o yüzden bu
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl ..ağlarım ben halime.. inlerim mücrim gibi.. baktıkça istikbalime..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 13 yıl Yazar ben seni unutmak için sevmedim gülmen ayrılık demekmiş bilmedim bekledim sabah akşam yollarını ölmek istedim bir türlü ölmedim
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 13 yıl bu şarkı; ölü olduğunu farketmeyen bi zombinin makarası.. hal bu ki bakınız benim şarkım nedir: "söyleyemem derdimi kimseye.. zombiler duyar diye.."
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 13 yıl Yazar Günaydınım nar çiçeğim- bi de bunu severim ben bi zombi olaraktan..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 13 yıl ardı biras çıprışık ama; "sen doldur.. ben içeyim.." faslı yane.. admin'imis kısçak gene.. müskirat sokmayın buraya dediydi ya..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 13 yıl kırıştırdım kalba ben.. o o değildi ki.. mor-pempe bişi oldum ben.. smaylilerde böle bi figür yokdurdur.. aney..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 13 yıl şu hayal-hülya işlerinden hiç bi zaman hoşlanmadım.. ibraam ve tancu işlerinden de.. kaya bi ketenpereye geldi ama niyse.. omu feraye hanımefendi kurtardı.. mavi mavi diyince çaarışım yaptı da..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.