Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl kultablası cakmak pepsıden 10 kontor kazandıran kola kapagı 4 tane marlbora paketı 3 u bos onları atmaya bıle usenmısım
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Nasrettin hoca misali gece gece sag neresi sol neresi nereden bileyim ...
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl Harikaa benim papağanım da ölmeden önce omuzuma konardı konuşuyor mu? sapsarı duvar sehpa ve üzeri kitap dolu
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl Cici kuş Bızdııık, babacığııım seni çok seviyorum... diyor Hepinize selamı var...
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl Cici kuş Bızdııık, babacığııım seni çok seviyorum... diyor Hepinize selamı var... Çok tatlısın Bızdık bizim çapkın ımız rahmetli şimdi adı gibi çok çapkındı Bızdık dişi mi?
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl Bızdık da az değilmiş Çapkından önce muhabbet kuşum vardı..7 yıl yaşadı... komşunun muhabbetine(paşa) aşıktı bir araya getirirdik arkasından koşardı (uçmadan yerde takip) paşa bize gelince "çok şükür,paşa canım kuşum "derdi.. 50 ye yakın kelime söylerdi
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl 3 tane de muhabbet kuşu var şu anda evimizde, Bunlardan Tombiş yeni öğrenmeye başladı konuşmayı, 20 kelime ancak konuşuyor. Eski kuşum Piturka 120 kelime bilirdi 12 yaşında öldüğünde. Muhabbet kuşlarını yıllarca ürettim ve sattım, genetik özellikli türler üretmeye çalıştım. Bugüne kadar 200 kuş geçti en az.
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl oldumu tam olacak evin huzur kaynağı ve çocuklu evlerde hayvan sevgisi aşılamakta bire bir.. şimdilerde iguana almayı düşünüyorum..bir aralar ithalini yasakladılar alamamıştım serbest duyumlarım oldu ... araştırmadayım... yeşillikle besleniyor ve her yere de götürebilirim
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2010 15 yıl fizik kitabı ders notları kalem bardak saç bantları kulaklık gözlük toka
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2010 15 yıl Sola hic bakmamaya ozen gosteriyorum darmadagin bir masa var kagitlar ucusuyor
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Sola hic bakmamaya ozen gosteriyorum darmadagin bir masa var kagitlar ucusuyor Toplamaktansa görmemek daha kolay dimi...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.