Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Kadınlar tabii ki, hangi erkek anlamış ki ben anlayayım Tabi ki anlamayacaksın,anlarsan cazibemiz kalmaz
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Zaten kadınlara niye deli oluyoruz onu da anlamıyorum, niye bu kadar cazipsiniz siz sahi yahu?
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl her gıttıgım barda agırlıgımın olmasını anlamıyorum sırf mıllete ayıp olmasın dıye yarım saat oturup kalktım megersem ıstek parcalara gecmıs solıst hep benle ılgılenıp 3 tanede parca calınca bana sınır oldu herkez bana
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl Yazar her gıttıgım barda agırlıgımın olmasını anlamıyorumsırf mıllete ayıp olmasın dıye yarım saat oturup kalktım kilo ver sende ablacım
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2010 15 yıl Ben bir karıncayı bile incitmekten korkarken, bir insan nasıl birinin canına kıyar anlamıyorum
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2010 15 yıl En yakınımdakileri anlamıyorum nasıl bu kadar kör olabiliyorlar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.