Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Yayamazı özledim, nerlerde? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Yayamazı özledim, nerlerde? Yayamazıma ben de ulaşamıyom:(Bugün böle,Radya abladan hemen sonra ben de yazacam baya ne annemi,babamı,kardeşlerimi,tüm tanıdıklarımı...ve dünyanın en özel insanını özledim. Ha bi de Sercanı,Angeli ve tabi ki de Yayamazımı Radya abla,sende yoksun zanımca Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Yayamazıma ben de ulaşamıyom:(Bugün böle,Radya abladan hemen sonra ben de yazacam baya ne annemi,babamı,kardeşlerimi,tüm tanıdıklarımı...ve dünyanın en özel insanını özledim. Ha bi de Sercanı,Angeli ve tabi ki de Yayamazımı Radya abla,sende yoksun zanımca Okullar tatil oldu ya ablacım o yüzden Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Okullar tatil oldu ya ablacım o yüzden Offfff,bize de sınırsız tatil verilse Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Offfff,bize de sınırsız tatil verilse Okulların açık olduğu günleri özledim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.