Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 16 yıl Yayamazı özledim, nerlerde? Yayamazıma ben de ulaşamıyom:(Bugün böle,Radya abladan hemen sonra ben de yazacam baya ne annemi,babamı,kardeşlerimi,tüm tanıdıklarımı...ve dünyanın en özel insanını özledim. Ha bi de Sercanı,Angeli ve tabi ki de Yayamazımı Radya abla,sende yoksun zanımca
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 16 yıl Yazar Yayamazıma ben de ulaşamıyom:(Bugün böle,Radya abladan hemen sonra ben de yazacam baya ne annemi,babamı,kardeşlerimi,tüm tanıdıklarımı...ve dünyanın en özel insanını özledim. Ha bi de Sercanı,Angeli ve tabi ki de Yayamazımı Radya abla,sende yoksun zanımca Okullar tatil oldu ya ablacım o yüzden
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 16 yıl Okullar tatil oldu ya ablacım o yüzden Offfff,bize de sınırsız tatil verilse
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 16 yıl Yazar Offfff,bize de sınırsız tatil verilse Okulların açık olduğu günleri özledim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.