Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 16 yıl Küçükken gece yatağa girince bu oyunu biz kardeşimle çok oynardık...Özellikle o inanılmaz tarifler yapardı hamam böceği kavurması (ıykkkk) Yakaladığınız iri hamam böceklerini bir kavanoza kapatın,havasız kalıp öldüklerinde tavaya atın bol tereyağında kavurun... ben kardeşimden birkaç tarif alayım eniyisi
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 16 yıl Ben genelde atar yaparım,kimse yemez absürt yemek yoktur,atılan yemek vardır he he
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 16 yıl KURBAĞA BUDU PROVENSAL 5 Adet Kurbağa Budu 1 Adet Soğan 2 Diş Sarımsak 1 Çay.kaşık Worcehester sos 1 Çay.kaşık Soya sos 1/2. Çay.kaşık Kekik 1 Çay.kaşık Maydanoz Yapılışı Kurbağa butları temizlenip ,gereksiz kemikler kesilip,alınacak.Tereyeğı ile ince kıyım soğan ve ezilmiş sarımsak ezilmiş tane karabiber ile sote edilip,şarap çektirilir.Taze domates rendesyle pişirilir.Tuz,soya sos ve worcehester sos,kekik ince kıyım maydanoz ile tatlandırılıp servis edilecek.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.