Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Dört samimi arkadas ayni arabada yolculuk ederken trafik kazasinda ölürler. Azrail "Türk cehennemine mi avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?" diye sorar. "Fark nedir?" diye sorarlar. Azrail "Avrupa cehenneminde hergün bir kepçe, Türk cehenneminde hergün bir kova ********* yersiniz" der. Üç tanesi "biz Türk dogduk,Türk ölürüz" der. Birtanesi ise uyaniktir, Avrupa cehennemini seçer. Ve aradan epey zaman geçer avrupa cehennemindeki adam artik kepçe kepçe yemekten bikmistir, arkadaslarinin durumunu merak eder,hallerini görmek için ziyarete gider. Oysa onlar sen sakrak gülerek karsilarlar onu. Dayanamaz sorar: "Ben bir kepçesini hazmedemezken siz hergün bir kova ********* yiyip nasil bu kadar neseli olursunuz?" "Oglum oglum derler,burasi Türk cehennemi, birgün ********* olur kova olmaz, birgün kova olur ********* olmaz,bir gün görevli i?e gelmez,bir türlü tahsisat ç?kmaz 3 aydir bir ********* yedigimiz yok!" Alıntı
Φ PUNKY_SpuTniK Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 boşluk yerlere ne gelior sorması ayıp Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Boşluklarda ne yazdığını tahmin etmemk hiç zor değil ( gerçi ben bunu biliyordum ) Alıntı
Φ casus(seven) Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 ya ne alem bir fıkra... türk olamak her zaman işe yarar.. Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 boşluk yerlere ne gelior sorması ayıp ****** b ile başlayan bır yazı koy... :D harika Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 .... ben dolduramadım zaten hepinniz okurken doldurmuşsunuz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ya bız turkler yokmu bomba mılletız vala Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 kesinlikle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.