Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Mollalar İran'i yönetmekde neden zorlaniyor? Dinse din imansa iman!

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bu gösterilerden filan bir şey çıkmayacaktır. Bu kadar zebani, merhamet etmeyiz diye resmen açıklama yapan zalim diktatörlerin nefes aldıracağını düşünmek hayal olur. Gösteri yapanları acımasızca ezeceklerdir.

Cini şişeden çıkarmak kolay. Kapağını çevirirsin, çıkar. Ama sonra şişede durduğu gibi durmaz. Artık onu şişeye geri sokmaktan ümidi kesmekte fayda var.

Tabii bunu ümitsizlik için söylemiyorum. Şişenin kapağıyla oynayanların neyle oynadıklarını anlayalım diye söylüyorum. İran için durum son derece zor. Bu ülkenin üzerinden uçakla geçmek bile istemem...

Gönderi tarihi:
Birgün hangi ülkeyi tartışıp hangi ülkeyi tartışmayacağımızı sana sorarsak o zaman cevap verirsin.

Bu mantıkla sana da otur almanya'nın bahçesini temizle Türk halkına akıl verme denilebilir değil mi .

Onun için insanların neyi tartışıp neyi tarışmayacakları senin üstüne vazife değildir.

Sen kendin istediğin şeyi tartışır isteğin tartışmaya katılır istediğine katılmazsın. Çok büyük bir değişiklik olmadıysa bu forumda, kimsenin kafasına silah dayayarak tartışmaya zorlanmadığı gibi. Kimseyede herhangi bir konuda tartışması için kırmızı mumlu davetiye gönderilmiyordu. Eminim hala öyledir.

Tartisanin aynayada bakmasi gerekir dostum. Baskasina akil vermek uzaktan cok kolaydir, ama kendi ülkendeki haksizliga karsi ne yapiyorsun der elin adami ona akil veririken. Is bu kadar basit.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.