Misafir demirefe Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Bu gösterilerden filan bir şey çıkmayacaktır. Bu kadar zebani, merhamet etmeyiz diye resmen açıklama yapan zalim diktatörlerin nefes aldıracağını düşünmek hayal olur. Gösteri yapanları acımasızca ezeceklerdir. Cini şişeden çıkarmak kolay. Kapağını çevirirsin, çıkar. Ama sonra şişede durduğu gibi durmaz. Artık onu şişeye geri sokmaktan ümidi kesmekte fayda var. Tabii bunu ümitsizlik için söylemiyorum. Şişenin kapağıyla oynayanların neyle oynadıklarını anlayalım diye söylüyorum. İran için durum son derece zor. Bu ülkenin üzerinden uçakla geçmek bile istemem... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Birgün hangi ülkeyi tartışıp hangi ülkeyi tartışmayacağımızı sana sorarsak o zaman cevap verirsin. Bu mantıkla sana da otur almanya'nın bahçesini temizle Türk halkına akıl verme denilebilir değil mi . Onun için insanların neyi tartışıp neyi tarışmayacakları senin üstüne vazife değildir. Sen kendin istediğin şeyi tartışır isteğin tartışmaya katılır istediğine katılmazsın. Çok büyük bir değişiklik olmadıysa bu forumda, kimsenin kafasına silah dayayarak tartışmaya zorlanmadığı gibi. Kimseyede herhangi bir konuda tartışması için kırmızı mumlu davetiye gönderilmiyordu. Eminim hala öyledir. Tartisanin aynayada bakmasi gerekir dostum. Baskasina akil vermek uzaktan cok kolaydir, ama kendi ülkendeki haksizliga karsi ne yapiyorsun der elin adami ona akil veririken. Is bu kadar basit. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 kendi adına konuş O "biz buyuz" un icende bende varim, hepimiz variz. Kendimizidemi inkar edecegim? Siz kendi adiniza edebilirsiniz, ama ben bizi tanimaktan cekinmem. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.