Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bu gösterilerden filan bir şey çıkmayacaktır. Bu kadar zebani, merhamet etmeyiz diye resmen açıklama yapan zalim diktatörlerin nefes aldıracağını düşünmek hayal olur. Gösteri yapanları acımasızca ezeceklerdir.

Cini şişeden çıkarmak kolay. Kapağını çevirirsin, çıkar. Ama sonra şişede durduğu gibi durmaz. Artık onu şişeye geri sokmaktan ümidi kesmekte fayda var.

Tabii bunu ümitsizlik için söylemiyorum. Şişenin kapağıyla oynayanların neyle oynadıklarını anlayalım diye söylüyorum. İran için durum son derece zor. Bu ülkenin üzerinden uçakla geçmek bile istemem...

• Cevaplar 52
  • Görüntü 5,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• dünyahepimizin
    dünyahepimizin

Bu gidisle siz bize Kuzey Kore'yide örnek bir ülke olarak göstereceksiniz sanirim. Sanki Iran mollari gercekten Emperyalizme karsilarda ABD ile arlarindaki kavgayi bize bagimsizlik mücadelesi gibi gös

• Misafir CYRANO
    Misafir CYRANO

İran'da ki durum seçimleri kaybeden bir partinin, zor oluyla iktidarı alma girişimidir. 42 milyon seçmenin olduğu bir ülkede 11 milyon oy farkla kazanılan bir seçim için "hileli" demek hem akla hem ma

• dünyahepimizin
    dünyahepimizin

Umarim burada yazilanlari Iran'da sokakta mücadele eden insanlar okumazlar. Okusalar kahirlarindan ölürler diye düsünüyorum. Bizler gene buradan aynen Türkiye örnegi oldugu gibi kendi kendimize teoril

Gönderi tarihi:
Birgün hangi ülkeyi tartışıp hangi ülkeyi tartışmayacağımızı sana sorarsak o zaman cevap verirsin.

Bu mantıkla sana da otur almanya'nın bahçesini temizle Türk halkına akıl verme denilebilir değil mi .

Onun için insanların neyi tartışıp neyi tarışmayacakları senin üstüne vazife değildir.

Sen kendin istediğin şeyi tartışır isteğin tartışmaya katılır istediğine katılmazsın. Çok büyük bir değişiklik olmadıysa bu forumda, kimsenin kafasına silah dayayarak tartışmaya zorlanmadığı gibi. Kimseyede herhangi bir konuda tartışması için kırmızı mumlu davetiye gönderilmiyordu. Eminim hala öyledir.

Tartisanin aynayada bakmasi gerekir dostum. Baskasina akil vermek uzaktan cok kolaydir, ama kendi ülkendeki haksizliga karsi ne yapiyorsun der elin adami ona akil veririken. Is bu kadar basit.

Gönderi tarihi:
kendi adına konuş

O "biz buyuz" un icende bende varim, hepimiz variz. Kendimizidemi inkar edecegim?

Siz kendi adiniza edebilirsiniz, ama ben bizi tanimaktan cekinmem.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.